tel:06203987569
+36 20 398 7569 nyaritibor76@gmail.com

Miért kevés a melegvíz a bojlerben – Hajdu bojlere kevés vizet melegit?

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Nincs melegvíz a bojlerben

 

Miért kevés a melegvíz, Bojler tisztítás vízkőtelenítésMiért kevés a melegvíz a bojlerben? Ha a Hajdú bojlere kevés vizet melegít, annak nyomós oka van, amit érdemes minél előbb felkutatni, kiderítenie.

Ugyanis, ha valamilyen meghibásodás áll a háttérben, akkor az idő is fontos faktor, lényeges, hogy amilyen gyorsan csak lehet, megoldást találjon.

Járjon utána minél hamarabb, hogy miért kevés a melegvíz a bojlerben.

A legtöbb esetben ehhez szakember segítsége szükséges, hiszen a hozzáértő szakértelem pillanatok alatt fel tudja fedni a probléma gyökerét.

Nyilván Hajdú bojlere nem azért melegít kevés vizet, mert túlságosan kis kapacitású készülék mellett döntött.

Bár, ha ez lenne a kiváltó tényező, akkor csak a csere hozhatna megoldást.

A legtöbb esetben a triviális jelenségnek tűnő, ám annál több bosszúságot okozó vízkövesedés a ludas.

Magyarországon a kemény víz számolatlan problémát generál az elektromos eszközökben, melyek valamilyen úton-módon működésük közben kontaktusba kerülnek a vízhálózatból érkező vízzel. A kávéfőzők, mosó- és mosogatógépek csak a jéghegy csúcsát alkotják.

A bojlerek is abba, a népes családba tartoznak, melynek tagjai nagyon megszenvedik a sók lerakódását.

HOGY JÁRUL HOZZÁ A VÍZKŐ AHHOZ, HOGY HAJDÚ BOJLERE KEVÉS VIZET MELEGÍT?

Miérz kevés a melegvíz a bojlerbenA különböző ásványi anyagok észrevétlenül képesek letapadni a bojler csöveiben, tömítéseiben, sőt a berendezés lelkében, a fűtőszálon. Utóbbi jelenti talán a lehető legsúlyosabb problémát, hiszen ha nem cselekszik, akkor akár a teljes alkatrész cseréjére is sor kerülhet.

Nem véletlen, hogy hazánkban évente egyszer legalább vízkőtelenítésre szorulnak az elektromos melegítők, és akkor még viszonylag finoman becsültük meg a számokat.

A gyakorlatban annyi történik, hogy a vízkő szépen, lassan, fokozatosan átöleli, körbe veszi a fűtőszálat, ami egyre kevesebb víz melegítésére képes, sőt idővel a víz hőfoka is egyre alacsonyabbá válik.

Azaz a vízkő fojtogató hatásának köszönhetően a fűtőszál, s így a bojler nem képes ellátni alapvető funkcióját, rendeltetési feladatát.

A végső stádiumban a rendszer teljesen leáll, és működésképtelenné válik, így nem érdemes halogatnia a cselekvést, ha azt tapasztalja, hogy Hajdú bojler kevés vizet melegít.

Hajdu bojlere kevés vizet melegit?

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!