+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

Hajdu Bojler szerelés Budapesten

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Hajdu villanybojlerek szerelése S.O.S. Budapesten

 

Hajdu bojler szerelés Budapest a hét minden napjánHajdu bojler szerelés Budapest a hét minden napján. Meleg víz nélkül nem lehet egy napot sem elképzelni egy háztartásban.

Ezért akár S. O. S. szükség lehet egy megbízható tapasztalt bojlerszerelőre.

Így ha Ön is bojlert használ a meleg víz előállítására, rendkívül fontos, hogy ellenőriztesse a bojlerét minden évben, hogy meggyőződhessen róla, hogy megfelelően működik.

Egy ellenőrzéssel hosszútávon sok pénzt spórolhat meg, hiszen megelőzi a bojler meghibásodását és egy teljes katasztrófát, amit a meleg víz nélküli napok okozhatnak.

A bojler elromlása miatt a számlák is magasabbak lesznek majd, így inkább jobb időben rááldozni sokkal kevesebbet. Megfelelő és rendszeres bojler szerelés alkalmával elvégzett karbantartás segíti a bojlert sokkal hatékonyabban működtetni.

A rossz bojler árulkodó jele lehet, ha nem fűt, csöpög belőle a víz, vagy lassan, kis nyomással folyik a melegvíz.

Tisztában vagyunk azzal, hogy mivel jár egy nap meleg víz nélkül, és minden lehetőségre felkészülünk, hogy a lehető leggyorsabban segíthessük ki Önt egy ilyen szituációból.

Hajdu bojler szerelést vállalunk Budapest teljes területén, és minden vele járó egyéb munkát is szívesen elvégzünk, amennyiben arra szükség van

Hajdu bojler szerelés? Mindenekelőtt a biztonság!

Hajdu villanybojler szerelés BudapestNagy tapasztalattal rendelkezünk a bojler szerelés területén, és mindenekelőtt ügyfeleink érdekeit és biztonságát tartjuk szem előtt.

Megbízható bojler szerelés szolgáltatást nyújtunk, így garantáltan nem lesz gondja a meleg vízzel egész évben.

Ha bármilyen apró problémát észlel bojlerével kapcsolatban, vagy csak egyszerűen biztosra akar menni, és szeretné elvégeztetni az éves ellenőrzést, nyugodtan keressen fel bennünket!

Mi a megfelelő technikai hátérrel érkezünk ki a helyszínre és állunk a rendelkezésére, legyen szó bármilyen problémáról a bojler szereléssel kapcsolatban.

A minden évben elvégzett karbantartással elejét lehet venni egy sor meghibásodásnak, ezen műveletek révén a rendszer tökéletesen működni fog az év leghidegebb napján is, minden probléma nélkül.

Elszalasztva ezeket a bojler szereléseket, könnyen meglehet, hogy készüléke vízkövesedik, korrodálódik, ezáltal lényegesen lelassul majd a teljesítménye, és nem lesz képes megfelelően működni. Mindez később nagyobb problémákhoz vezethet, többek közt a villanyszámla végösszege is nagyon megugrik majd.

Ha átgondolta, és úgy érzi, bojlerére ráfér már egy alapos szerelés, vagy konkrétan hibákat is észlel már körülötte, vegye fel a kapcsolatot velünk, mi készséggel állunk a rendelkezésére!

Hajdu villanybojler szerelés megrendelése után a helyszínre érkezve bizton számíthat tapasztalatunkra. A Hajdu bojler szerelés összes szükséges alkatrész arzenáljával fel van töltve szerviz autónk, így nem érhet minket meglepetés a Hajdu bojler javítása során.

Budapest egész területén vállaljuk lakások, irodák intézmények Hajdu bojler szerelését, javítását, vízkőtelenítését, tisztítását.

Miért válasszon minket a bojler szerelési munkákra?

✅ gyorsan, precízen és megbízhatóan végezzük el a ránk bízott munkákat

✅ nagy tapasztalatunk van a Hajdu villanybojler javításban, szerelésben, vízkőtelenítésben, illetve a karbantartási munkák elvégzésében

✅ nem csak a kellő tapasztalatunk van meg, hanem a szükséges szakképzettséggel is rendelkezünk

✅ kedvező árakon kínáljuk a szolgáltatásainkat, nem az a célunk, hogy ügyfeleinket kiforgassuk a pénzükből

✅ csak annyi rendetlenséget hagyunk magunk után, amennyit feltétlenül muszáj

✅ nem csak a villanybojler javításban, hanem a bojler csere teljes körű lebonyolításában (vásárlás, felszerelés, régi elszállítása) is tudunk segíteni

Bojler szerelő szolgáltatásaink:

Bojler vízkőtelenítés: A készülék vízkőtelenítését nagy precizitással végezzük, mert pontosan tudjuk, hogy észrevétlenül is sok kárt lehet okozni munkavégzés közben. Az egyik tipikus példa, amikor megsérül a fűtőszál. Látszólag ez nem nagy ügy, de idővel a sérülés hatására tönkre mehet az alkatrész.

Ennek elkerülése érdekében az elvízkövesedett fűtőszálat, a védőanódot és az összes tömítést is kicseréljük a bojler szerelés alkalmával

Bojler javítás: A villanybojlerek meghibásodásának rengeteg oka lehet. Csak, hogy néhányat említsünk a sok közül: a meleg víz oldali merülő cső korrodálódik, elgyengül a nyomáscsökkentő feszítő rugója, elromlik a biztonsági szelep, megsérül a fűtőszál és még folytathatnánk.

Bármilyen furcsaság is jelentkezik a villanybojler működésével kapcsolatban, mi megkeressük a hiba forrását és megoldjuk a problémát. Hívjon most, ha bojler szerelésre van szüksége

Bojler csere: A legtöbb probléma megoldható a kisebb alkatrészek tisztításával, cseréjével, vízkőtelenítésével. Előfordul azonban, hogy az egyetlen megoldás a teljeskörű bojler csere.

Ez általában akkor fordul elő, amikor a készülék már nagyon régi vagy esetleg olyan hibát tapasztalunk, ami nem javítható. Szakértői csapatunk ez esetben is rendelkezésre áll.

A helyszínre érkezést követően a bojlert leeresztjük, leválasztjuk az elektromos hálózatról, bekötjük, felszereljük az új készüléket, igény esetén pedig elszállítjuk a régit.

Bojler bekötőcső csere: Ha a bojler karbantartás, illetve készülék csere alkalmával azt látjuk, hogy a bekötőcsövet érdemes egy új technológiájú változatra cserélni, akkor fel szoktuk ajánlani, hogy megcsináljuk.

Régen nagyon népszerű volt a belül gumitömlős, kívül fém szövet hálóval ellátott bekötőcsövek használata, amik ma már elavult megoldásnak számítanak, arról nem is beszélve, hogy sok vízkárt okozhatnak.

Villanybojler felszerelése gáz melegítő helyett: A gáz vízmelegítők cseréje villanybojlerre egyre több helyen valósul meg.

Sok esetben kiderül, hogy a gázkészülék használata nem biztonságos (pl. a műanyag nyílászárók beépítése miatt már nincs megfelelő mértékű szellőzés a térben), ez pedig épp elég okot szolgáltat arra, hogy a tulajdonosok a csere mellett döntsenek.

Vízvezeték szerelés: A bojler karbantartás, javítás és csere mellett vízvezeték szereléssel is foglalkozunk.

Vállaljuk a vízvezetékrendszer felülvizsgálatát, a vizes szerelvények gondos javítását, igény esetén azok cseréjét.

Fürdőszoba felújítás esetén is szívesen segítünk a vízvezetékek működésével kapcsolatban felmerülő feladatok elvégzésében.

Mi történik miután felhív minket?

✅ meghallgatjuk, hogy milyen feladattal kapcsolatban kéri a segítségünket

✅ a pontosítás érdekében előfordulhat, hogy felteszünk néhány kérdést

✅ megbeszéljük, hogy mikor tudunk a helyszínre menni, hogy elvégezzük a ránk bízott munkát

✅ elkérjük az adatait (pl. név, cím, ahol a munka zajlik majd)

✅ az előre leegyeztetett időpontban a helyszínre megyünk

✅ elvégezzük a ránk bízott feladatot, bojler szerelést

Mikor ne várjon a kapcsolatfelvétellel?

bojler szerelő s.o.s. BudapestA villanybojler karbantartására évente, kétévente szükség van. Látszólag lehet, hogy nem mutatkoznak a vízkövesedés jelei, de attól még számítani lehet arra, hogy idővel problémát okozhat majd. Jobb inkább megelőzni a bajt!

A nem megfelelő működésnek látható, hallható jelei vannak, akkor pláne nem szabad sokáig várni a kapcsolatfelvétellel, hiszen egyértelműen hiba van a rendszerrel, amit minél előbb ki kell javítani.

Nem érdemes addig várni, amíg már csak hideg víz folyik a csapokból!

Ha gáz vízmelegítőt villanybojlerre kell cserélni, akkor is jobb, ha minél hamarabb elvégzésre kerül a munka.

A gázzal működő készülékek akár életveszélyes helyzeteket is előidézhetnek, főleg, ha szabálytalanul, nem megfelelő körülmények között használjuk őket.

A vízvezeték meghibásodásának (pl. csőtörésnek) észlelhető jelei vannak. Tipikus példa, amikor zubogó víz hangját halljuk a fal közvetlen közelében. Ilyenkor minden perc számít, hiszen a hang azt jelzi, hogy a víz szabadon elfolyik a csövekből.

Nyári Tibor Budapesti villanybojler szerelő várja a hét minden napján hívását, legyen szó vízkőtelenítésről, bojler javításról, vagy csöpögő lyukas bojler cseréjéről.

Szombat vasárnap is elérhetőek vagyunk, telefonszámaink 1991 óta változatlanok. Ha szeretné biztos kezekben tudni régi vagy új Hajdú bojlerét, bizza ránk.

Hajdu bojler szerelés lyukas csöpögő villanybojler cseréje Budapest

Nyári Tibor +36 20 398 7569

Hívjon minket bizalommal

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Hajdú bojler szerviz S.O.S. Budapesten

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!