tel:06203987569
+36 20 398 7569 nyaritibor76@gmail.com

HAJDU BOJLER CSERE BUDAPEST OTTHONFELÚJÍTÁSI TÁMOGATÁSSAL

 

Hajdu villanybojler cseréje Állami támogatással. Ugye Ön is hallott az államilag támogatott programról melynek keretén belül, most kiválló minőségű Hazai gyártású új villanybojlerekhez juthat hozzá akár féláron.

Az új forróvíztároló ára és a beszerelés díja 50-50% mértékben támogatható, így támogatás felhasználható új vízmelegítő telepítésére és régi berendezés cseréjére is.

HAJDU VILLANYBOJLER SZERELÉSSEL EGYÜTT, AKÁR FÉLÁRON

A kiváló minőségű Hajdu villanybojlereket azt hiszem, senkinek sem kell bemutatni a hazai piacon. A Hazai gyártó, minőségi termékei között mind lakossági, mind az ipari szegmensben kiemelkedő színvonalat képviselnek.

Az otthoni célú berendezések között megtalálhatóak olyan egyedi tulajdonságokkal rendelkező modellek, mint az energiatakarékos kerámia fűtőszállal és smart kontrolvezérléssel, forgalomba kerülő modellek.

Minden elvárásnak megfelelnek ezek a modellek, amit csak egy prémium gyártótól elvárhat egy leendőbeli új villanybojler tulajdonos. Vagy akár egy viseltes régi, elavult, berendezés cseréjét tervező visszatérő vásárló.

HAJDU FORRÓVÍZTÁROLÓ BESZERELÉSSEL EGYÜTT AKÁR 50% TÁMOGATÁSSAL?

Igen, ez most lehetséges az Otthonfelújítási támogatás keretén belül.A támogatás 2021. január elsejétől maximum 3 millió forintos vissza nem térítendő támogatást nyújt, új villanybojler, azaz forróvíztároló beszerelésére vagy régi berendezés újra cserélésére is. A készülék 50%-ban, a munkadíj 50%-ban támogatható.

JOGOSULT VAGYOK AZ 50%-OS TÁMOGATÁSRA?

Leegyszerűsítve minden gyermeket nevelő család élhet ezzel a támogatással, de részletesen itt olvashat erről a nagyszerű támogatásról.

HOGYAN TUDOK MINÉL HAMARABB ÚJ BOJLERT FELSZERELTETNI 50% KEDVEZMÉNNYEL?

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségünk valamelyikén. 06 20 398 7569 vagy nyaritibor76@gmail.com és MI segítünk felmérni és eldönteni, hogy milyen berendezésre van szükséged, ami után adunk egy kötelezettségmentes árajánlatot.

SZUPER AZ AJÁNLAT, MI A KÖVETKEZŐ LÉPÉS?

Ha az árajánlatot elfogadja, kötünk egy szerződést, hogy visszaigényelhesse a támogatást. A megegyezést követően felszereljük az új villanybojlert. Mi minden terhet leveszünk a válláról, a kiválasztott bojlert, házhoz szállítjuk, felszereljük, beüzemeljük a régi bojlert el is szállítjuk. A bojler cseréje, felszerelése 1 – 2 munkaórát vesz igénybe, munka végeztével magunk után összetakarítunk.

MI TÖRTÉNIK UTÁNA, HA FELSZERELTÉK A BOJLERT?

Kitöltjük a hivatalos garancia szelvényt, hogy nyugodt lehessen új villanybojlerrel kapcsolatban.

Ha bármikor kérdése merülne fel a bojler használatával, telefonos segítséget nyújtunk.

Esetleges meghibásodás esetén garancia időn belül, az ingyenes javítását a Hajdu szakszervíz biztosítja.

A Hajdu villanybojlerekre 24 hónap teljeskörű garanciát ad a gyártó.

Ami a 24. hónapban esedékes szakszerviz által elvégzett karbantartás után, típustól függően +3 év illetve +8 év tartály garanciával meghosszabbítható

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!