+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

HAJDÚ 120 LITERES BOJLER NAPONTA TÖBBSZÖR IS BEKAPCSOLHAT

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Hajdu bojler mikor kapcsol beMIKOR KAPCSOL BE A BOJLER

A kérdés, miszerint Hajdú bojler 120 literes mikor kapcsol be? Sűrűn előfordul a felhasználók körében. Természetes, hogy minden egyes folyamatot a legjobb nemcsak tudomásul venni, hanem megérteni.

Ehhez szorosan kapcsolódik a vízmelegítő működési elve, és ezzel együtt a bekapcsolás, üzemelés rendje.

A bojler bekapcsolása a meleg vízzel függ össze. A géptesten található kontroll lámpa jelzést ad önnek arról, hogy a berendezés aktuálisan aktív állapotban van-e.

A gyakorlat nyelvére lefordítva, ha a kontroll lámpa világít, akkor a bojler szépen végzi a feladatát, a víz felmelegítését, vagy hőntartását.

Az, hogy ez a periódus meddig tart, és milyen sűrűn ismétlődik már egy sokkal összetettebb kérdés, és pontosan ezért általános válasz nem igazán adható rá.

Nem mellékes először is, hogy hány fokra állította be a hőfokszabályozót. Minél magasabb annál több melegítésre van szüksége a tartályban található víznek, teljesen logikusan.

Ebből az is következik, hogy a tartály űrtartalma is mérvadó a kérdésben. Minél nagyobb a tartály, annál több víz várja a felmelegedést.

A felelet tehát jól látszik, hogy több változós.

A beállított hőfok prioritást élvez a gazdaságosság szempontjából, de van egy kis csavar a történetben. Ugyanis lehet, hogy a józanész azt diktálná, hogy minél alacsonyabbra legyen kalibrálva a gép (ezzel minimalizálva a fogyasztást), ám a gyakorlatban ez sokkal több veszéllyel jár, mint haszonnal.

Azok a baktériumok ugyanis, melyek alapban megtalálhatóak a vízben alacsony hőfokon elszaporodnak, aminek komoly egészségügyi kockázatai lehetnek.

Spórolás ide, takarékosság oda saját egészségét egy percig sem érdemes kockáztatnia.

TEHÁT A HAJDÚ 120 LITERES BOJLER MIKOR KAPCSOL BE?

Amikor elérkezett az idő a víz felmelegítésére. A Hajdú termékei kiváló paraméterekkel büszkélkedhetnek, és a legújabb innovatív technológiákat sűrítik magukba. Azaz biztos lehet abban, hogy a lehető legkedvezőbb energiafelhasználással üzemelnek.

Csak akkor kapcsolnak be, amikor szükséges, s ezt a kontroll lámpának hála könnyedén nyomon követhető, ellenőrizhető.

A felfűtési idő végén, amikor a bojlerben a víz felmelegszik a beállított hőmérsékletre a bojler hőfokszabályozó kikapcsol,a kontroll lámpa kialszik .

Körülbelül a víz 15 %-ának kieresztése, hűlése után a szabályozónak önműködően vissza kell kapcsolnia. Amennyiben nem kapcsol be a fűtés, bojler szerelőt kell hívni.

VILÁGIT A KONTROLL LÁMPA DE NEM MELEGÍT A BOJLER

Ritkán de előfordulhat hogy azt látjuk hogy világít a 120 literes bojler kontroll lámpája, mégse melegszik a víz a bojlerben.

Ezt a jelenséget általában a bojler fűtőszál meghibásodása okozza.

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!