+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

A Hajdu aquastic villanybojler eddig is egy kiváló és megbízható fürdőszobai berendezésnek bizonyult, és most egy olyan újabb készüléket dobtak a piacra, amely sokak számára kedvező lehet. Keskeny szögletes kivítele miatt alkalmas gáz vízmelegítők gázbojlerek kiváltására cseréjére.

A Hajdu villanybojlert azért is kedvelik sokan – főleg a szerelők –, mert állandó fejlesztéseikkel egyre jobb bojlereket állítanak elő, amelyek nem csak a háztartásokba felelnek meg jobban, de egyszerűen a vízvezeték-szerelők, az elektrotechnikusok, és a különféle más szakemberek munkáját is megkönnyíti. Ismerkedjünk meg a bojler fontosságával a háztartásban, a bojler lehetséges problémáival és bemutatjuk a legújabb technológiás Hajdu Aq F120 literes villanybojlert is.

A bojler egy háztartás nagyon fontos tartozéka, hiszen ez állítja elő, a most már létszükségünkhöz fontos meleg vizet. Míg régen nagyanyáink óriási edényekben melegítették a vizet, ma már a csapból folyhat az, ha éppen úgy akarjuk. Nagyon fontos kényelmi funkciót tölt be a meleg víz, de ne felejtsük el, hogy az egészség szempontjából sem mellékes, hogy rendelkezünk-e meleg vízzel: télen kisebb az esélye a megfázásnak, az edényekről könnyebben el lehet tüntetni a zsírt, és a forró vízzel könnyebb fertőtleníteni is, a főzés is gyorsabb, a mosogatás is könnyebb és még sorolhatnánk napestig a meleg víz használatának előnyeit.

A bojlerre azonban nem fordítanak kellő figyelmet az emberek, általában csak akkor foglalkoznak vele, amikor az meghibásodik. Pedig a villanybojler egy kis karbantartással nagyon sok évig, problémamentesen tudja szolgálni a családot. A karbantartás csupán annyit jelent, hogy éves szinten át kell nézetni, esetleg a vízkőtől megszabadítani, ugyanis a vízkő okozza a legtöbb problémát. Ha vízköves a bojler, akkor a fűtőszálak lassabban melegednek fel, így pedig sokkal több áramot fogyaszt a bojler, majd ebből alakulnak ki a komolyabb problémák, amelyek egyszer csak arra vezetnek, hogy nincs meleg víz.

A HAJDU LEGÚJABB SZÖGLETES KÉT TÁROLÓ TARTÁLYOS VILLANYBOJLERE A HAJDU AQ F120 AQUASTIC FLAT 120L NEVET VISELI.

Ahogyan a nevében is benne van, ez egy 120 literes bojler, zártrendszerű és villamos fűtésű, fali függesztésre alkalmas forróvíztároló, amelyet lehet függőlegesen és vízszintesen is elhelyezni – ez az egyik nagy előnye, hiszen így szinte bárhová beszerelhető.

Dupla tároló tartályai külön, külön fűtőszállal és szabályzó elektronikával vannak ellátva, így gyorsabban áll rendelkezésre a melegvíz a tartályok teljes kiürítése után . A Hajdú Aq 120 Flat bojler egy olyan speciális bevonatot is tartalmaz, amely tökéletesen véd a korrózió ellen (titánium tartalmú tűzzománc), a másodlagos védelmet pedig a magnézium aktív anód biztosítja. A hőszigeteléssel is egy új megoldást köszönthetnek, amely a freonmentes poliuretán hab – ez biztosítja a hosszú idejű hőtartást.

A keskeny dupla tartályos Hajdu bojler minőségét, 2 év teljeskörű és 7 éves tartály garancia biztosítja, abban az estetben ha 24 hónap útán ellenőríztetjük ill cseréljük a bojler anódját.

Megfelelő és kiépített szervíz és alkatrész ellátottság is egy biztos pontot jelent, ha Hajdú bojlert választunk. 

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!