+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

NINCS MELEGVÍZ? A BOJLER NEM MELEGÍT?

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

MIÉRT NEM MŰKÖDIK MIÉRT NEM KAPCSOL BE A VILLANYBOJLER

 

Általában kétségbe esnek az emberek, amikor azt veszik észre, hogy a bojler egyik pillanatról a másikra „felmondta a szolgálatot”, hiszen így a meleg víztől foszt meg bennünket. Pedig általában, ha a bojler nem működik, annak előzményei is vannak. Bármennyire is keveset foglalkoznak az emberek a bojlerral, akkor, amikor nincs meleg víz, akkor érzik meg igazán a bojler létének és működésének a fontosságát és nélkülözhetetlenségét.

Azok, akik már egyszer a tél közepén kerültek olyan helyzetbe, hogy nem volt elérhető a meleg víz, azok a későbbiekben sokkal jobban meggondolják, hogy mennyi időt és energiát fordítanak arra, hogy a bojler a megfelelőképpen működjön. Nem kell attól tartani, hogy a bojlerrel sokat kell foglalkozni, hiszen egy egyszerű háztartási berendezésről van szó, ami csupán karbantartást és odafigyelést igényel. Ez pedig azt jelenti, hogy néha meg kell nézetni szakemberrel.

MIÉRT NEM KAPCSOL BE A BOJLER

nem melegít a villanybojler - nincs melegvízAnnak, hogy a villanybojler nem kapcsol be, több oka is lehet. Lehetnek abszolút egyszerű helyzetek is, minthogy valaki kikapcsolta vagy valaki letekerte a hőszabályzót stb., de lehetnek szakember munkáját igénylő problémák, meghibásodások is.

Amikor a bojler nem kapcsol be, akkor elsősorban higgadtan, átgondolva kell ellenőriznünk az elektromos hálózatot, hogy nem-e ott esett valamilyen hiba. Ha nem észlelünk semmi olyan problémát, amelyet mi magunk is megoldhatunk, akkor érdemes azt is végiggondolni, hogy az elmúlt időszakban hogy működött a bojler, tehát hogy volt-e valami meghibásodásra utaló jel.

A következő lépés természetesen a mesterember hívása. Annak, hogy a bojler nem kapcsol be, több oka is lehet. Általában a leggyakoribb ok a fűtőszálak, elektromos alkatrészek meghibásodása, de ha a bojler nem indul be, az lehet egyszerűen a fűtőszálak elvízkövesedése miatt is. A vízkő ugyanis képes teljesen leblokkolni a fűtőszálakat, amelyek így alig, vagy nagyon lassan, de az is megeshet, hogy egyáltalán nem működnek.

Ezen a problémán egyébként a megfelelő szakember könnyen tud segíteni, de ezt a problémát könnyen meg is lehet előzni, hiszen ha évente, vagy másfél évente ellenőrizteti a bojler vízkövesedését, illetve, ha találnak vízkő problémát, akkor kitisztítja, kitisztíttatja azt, akkor a bojler sok éven keresztül problémamentesen fog működni.

BOJLER VÍZKŐTELENÍTÉS SZÜKSÉGES HA NEM MŰKÖDIK A BOJLER

bojler fűtőszál vízkövesA túlzott vízkő képződés gyakran okozza a hőkorlátozó elektronika leoldását a túlmelegedése miatt. Ebben az esetben könnyedén visszakapcsolható az elektronika, miután csökken a bojlerben lévő hőmérséklet.

Arra viszont figyelni kell, hogy túl sokszor ne kapcsoljuk vissza az elektronikát, hanem inkább vízkőtelenittessük ki a villanybojlert.

A bojlerben felgyülemlet vízkő mennyíség sajnos többlett fogyasztást okoz, ami megemeli a villanyszámlánkat.

Érdemes minden esetben szerelőt hívni, ha Ön nem találja meg a problémát, hiszen a szerelő könnyen, akár más problémákat észrevéve tudja helyrehozni az Ön bojlerét.

A nem megfelelő szakember viszont akár még több kárt is tehet a berendezésben.

BOJLER FELÚJÍTÁSA

Villanybojler felújítás vízkőtelenítésAz általunk végzett bojler vízkőtelenítés, nem csak a bojler vízkőtelenítést tartalmazza hanem teljesen fel is újjítjuk a vízköves bojlerét.

Mivel mi minden vízkő eltávolítás alkalmával kicseréljük a Hajdu villanybojler tartálya korrózió elleni védelmét ellátó magnézium védő anódot.

A hosszútávú problémamentes működés érdekében szintén kicseréljük a bojler fűtőszálját és az összes víztérben lévő tömítést.

Tehát ilyenkor a bojler vízterében lévő nagy igénybevételnek kitett alkatrészek cseréjével teljesen megújúl villanybojlere.

Hívjon a hét minden napján, ha nem fűt, nem melegszik a bojler. Budapest összes kerületében dolgozunk! Évente több mint 800 Hajdu elektromos bojlert javítunk meg, és több mint 700 régi lyukas javíthatlan villanybojlert cserélünk újra.

 

Nincs melegvíz? A bojler nem melegít? Nem működik nem kapcsol be a villanybojler? A hét minden napján hívhat

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!