+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

CSÖPÖGŐ VILLANYBOJLEREK JAVÍTÁSA IX. KERÜLET

Csöpögő villanybojlerek javítását vállaljuk Budapest IX. ker területén! Ha azt tapasztalja, hogy ok nélkül cseppen egyet-egyet vízmelegítője, akkor ahelyett, hogy lavórt tenne alá, mondván jó lesz az úgy, hívjon minket!

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Budapest 9.-kerületi Hajdu bojler szerelőA szakszerű segítség, a professzionális hozzáértés megfizetődőbb, mint a házi barkácsolás.

Az otthoni módszerek egyszer-egyszer jók lehetnek, de az esetek többségében maximum tűzoltásra elegendőek, vagy még arra sem. A csöpögő tömítések nem ritka jelenség a villanybojlerek világában, ahogy az sem fehér hollós esemény, ha erre a reakció csak egy vállrándítás.

A különböző méretű lavórok, lábasok ilyenkor szoktak elő kerülni, hogy felfogják a cseppeket, és nagyjából ennyi, már ami a megoldásokat illeti. Ez azonban kevés, sőt veszélyes. Hogy miért?

Nem tudhatja, hogy milyen okból csöpög a bojlere. Ha nem látható a probléma forrása, akkor azt bizony fel kell fedezni, és meg kell keresni. Erre a laikus felhasználók többsége képtelen, amivel nincs is semmi gond, mivel ez már konkrétan bojlerszerelési terület.

A tömítés lehet, hogy csak átereszt, de előfordulhat, hogy valami sokkal komolyabb probléma húzódik meg a háttérben. A gond megállapítása nem elegendő. Hiába analizálja jól a helyzetét, ezzel nem kerülhet közelebb a legjobb megoldáshoz. De mégis mi számít „legjobb” ötletnek egy ilyen helyzetben?
Természetesen szakszerű segítség kérése!

A CSÖPÖGŐ BOJLEREK JAVÍTÁSA AZ IX. KERBEN IS ELENGEDHETETLEN!

Budapest IX kerület csöpögő bojlerMindegy, hogy Budapest melyik részéről van szó, a csöpögő bojler, mint jelenség nem tolerálható.

Ha ezt tapasztalja, és ha tanácstalan, hogy mi tévő legyen, akkor tárcsázzon fel minket, és kérje ki a tanácsunkat, véleményünket.

Gyors kiszállással, minimális költségekkel vállaljuk, hogy cseppenő vízmelegítőjét ráncba szedjük, és újra jó állapotba hozzuk.

Nincs ok a pánikra, ilyen bármikor előfordulhat, még a viszonylag új típusokkal is. Ha felelős döntést kíván hozni, akkor a szervizeltetést ne bízza másra, csak professzionális stábunkra.

A minőség ugyanis elsőbbséget élvez, nemcsak a bojler vásárlásánál, a konkrét típus kiválasztásánál, hanem a javíttatás, karbantartás jellemvonásainál is.

NYÁRI TIBOR – IX.-KERÜLETI VILLANYBOJLER SZERELŐ

Bojler szerelő családi vállalkozásunk Budapest IX.-kerületében is vállalja az elromlott, hibás Hajdu villanybojlerek javítását.

Szükség esetén a csöpögő lyukas bojlerek cserélyét, új bojler házhozszállításával, felszerelésével, régi bojler elszállításával.

Bízza ránk IX.-kerületi Hajdu bojlere javítását, cseréjét, a hét minden napján számíthat ránk.

Évente több mint 700 db Hajdu villanybojlert javítunk meg, és kb 800 db lyukas bojlert cserélünk újra Budapest területén.

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!