+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

TISZTELT ÜGYFELEINK!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírussal kapcsolatos előírások és óvintézkedések szigorú betartásával szolgáltatásaink zavartalanul működnek.

FOKOZOTT HIGIÉNIAI PROTOKOLL

covid19 bojler szerelés BudapestMunkatársaink mind a felmérés, mind pedig a bojler szerelés és csere során arcmaszkot, és kesztyűt viselnek, és természetesen nagy odafigyeléssel, elővigyázatossággal dolgoznak, tekintettel továbbá a megfelelő távolság betartására.

Természetesen a munkaterület gyakori szellőztetésére is gondosan ügyelünk.

Családi vállalkozás révén stabil, fix munkatársakkal dolgozunk, így attól sem kell tartani, hogy olyan embereket közvetítünk ki, akiknek a háttere és egészségügyi állapota ismeretlen számunkra.

MIRE FIGYELJENEK ÖNÖK?

Azt tanácsoljuk, hogy a szerelés idejére Önök is vegyék fel a maszkot, illetve hasznos, ha rendelkeznek kisebb bankjegyekkel, netán apróval, hiszen így nem kell visszajárót adni, amivel tovább csökkenthető a személyes érintkezés.

Ha problémája van a bojlerével, vagy kérdése, kérése van, hívjon minket bátran, hiszen mi az Ön egészségét és biztonságát szem előtt tartva dolgozunk.

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy zavartalan működésünk mellett a bojler cseréhez, szereléshez és javításhoz a megfelelő eszközeink és Hajdu bojlereink hiány nélkül rendelkezésre állnak.

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!