+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

HAJDÚ VILLANYBOJLER SZERVIZ BUDAPEST 7. KERÜLETÉBEN

Budapest 7. kerületében szervizünk kizárólag Hajdú villanybojlerek javítását, karbantartását, és régi lyukas bojlerek cseréjét is vállalja a hét minden napján.

Minden javítási helyszínre jól felszerelt, a Hajdu villanybojler szereléséhez szükséges összes alkatrésszel érkezünk. Ezért mi nem csak megnézzük, hogy mi lehet a bojler hibája, hanem azonnal meg is javítjuk.

Minden Budapesti és 7. kerületi Hajdu villanybojlert használó lakos számíthat családi vállalkozásunkra.

BUDAPEST 7. KERÜLETI VILLANYBOJLER SZERVÍZ HAJDU BOJLEREK VÍZKŐTELENÍTÉSE

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Miért van szükség a villanybojlerek vízkőtelenítésére Budapest 7.kerületében?

Budapest VII. kerület bojler vízkőtelenítésA villanybojlerben tárolt víz felfűtését elektromos fűtőszál biztosítja, ami a függőleges tartály alján egy kiszerelhető alaplapon helyezkedik el. A víz melegítése során a magas hőmérsékletű fűtőszállal érintkező vízben kémiai folyamatok indulnak és vízkő csapódik ki, tapad a fűtőszál felületére.

Másfél két év elteltével annyi vízkő halmozódhat fel a bojler fűtőbetétjén, és a hőkorlátozó merülő csövén hogy az túlmelegszik és leállítja a villanybojlert a hőkorlátozó elektronika. Az extrém magas üzemelés következtében sérülhet, deformálódhat a fűtőszál tömítése is ami bojler csöpögést okozhat.

Villanybojler szerviz, vízkőtelenítés, bojler karbantartás alkalmával mi nemcsak a felhalmozódott vízkövet távolítjuk el a forró vizes zománcos tartály belsejéből, hanem a biztonságos és hibamentes működés érdekében cseréljük az elhasználódott aktív magnézium anódot és a régi viseltes fűtőszálat is.

Miért kell cserélni rendszeresen az aktív anódot villanybojlerünkben?

bojler lyukadás korrózióMinden Hajdú villanybojler víz tartálya dupla védelemmel van ellátva a korrózió ellen. A bojler elsődleges tartály védelmét zománcozással biztosítják, ami idővel az időszakos karbantartások elmulasztása miatt, anód csere hiánya miatt, összefüggő védelmet biztosító felülete sérülhet, ami már későbbiekben már nem pótolható.

Ott ahol sérül az elektrokorrózió miatt a zománc felület előbb utóbb már a tartály falán is átjut a rozsda és csöpögéshez, bojler kilyukadását okozza.

A bojler másodlagos védelmét az aktív anód látja el. Eletrokorrózió különböző anyagú fémek között jön létre és az üzemelés során lejátszódó kémiai folyamatok káros hatásai ellen védi a tartály zománcos felületét

Ezért kell minden Budapest 7. kerületében lévő Hajdu villanybojlerében rendszeresen ellenőriztetni szükség szerint cserélni az aktív anódot.

Az aktív anód megléte állapota nagyban hozzájárul a bojlerünk élettartalmához.

LYUKAS CSÖPÖGŐ BOJLEREK CSERÉJE, VILLANYBOJLER SZERVÍZ BUDAPEST 7. KERÜLETÉBEN

Villanybojler zerviz és a karbantartási ciklusok kihagyása nagyon rövid időn belül a villanybojler kilyukadásához vezet. Budapest 7. kerületében használt bojler tulajdonosok között a mai napig rengetegen vannak akik nem is tudják, hogy nem elég csak használni a villanybojlerüket, de időnként foglalkozni, karbantartani kell készüléküket .

Így csak akkor szembesülnek a csöpögő bojler problémájával amikor már menthetetlen állapotba került bojlerük és cserére, új villanybojler felszerelésére van szükség.

Ne hanyagoljuk el villanybojlerünket, a karbantartás mindig olcsóbb mint a szükségessé vált csere.

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!