+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

Bojler tisztítás a hatékony működésért

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Bojler tisztítás – bojler karbantartás Budapest

 

Hajdu bojler tisztítás BudapestA villanybojlerek napi szintű karbantartást nem igényelnek, azonban a villanybojler tisztítás olyan munkafolyamat, melyet legalább 24 havonta el kell végezni annak érdekében, hogy a bojlerünk tökéletesen és megfelelő hatékonysággal működjön.

A bojler védelmében ellenőrizzük a bojler korrózió elleni védelmét ellátó magnézium anód ellenőrzését, cseréjét.

Az elektromos bojlerek többségében a fűtőszál a vízben van, így a vízkő folyamatosan rakódik rá.

A rendszeres tisztítás tehát fontos, mert ha ezt sokáig halogatjuk, a következő problémák, és hibák előfordulása lényegesen megnő:

 

 

✅ Megnövekszik az áramfogyasztás
✅ A fűtés hangosabbá válik
✅ Csepegés, víz szivárgás
✅ Lassabban fűt fel a rendszer
✅ Hőkioldó jelzése

Bojler tisztítás házilag

A bojler tisztítás nem jelent mást, mint a bojler időszakos vízkőtelenítését.

Ehhez általánosságban nincs szükség szakemberre, hiszen a boljer tisztítása nem kifejezetten nehéz feladat, így ha barkácsoló kedvünkben vagyunk, házilag is megoldhatjuk azt, néhány egyszerű lépésben.

Az első és legfontosabb lépés a készülék áramtalanítása, amiről soha nem szabad megfeledkeznünk! Vigyázat, az áram alatt lévő készülés tisztítása baleset- és életveszélyes!

Ezt követően zárjuk el a hidegvizes csapot. Mielőtt továbbhaladnánk, ellenőrizzük, hogy a tartályba vezető csapot valóban elzártuk.

Ehhez nyissuk meg a keverő csaptelep meleg oldalát. Ha a csapból nem folyik víz, jöhet a következő lépés, ami a tartály leeresztése.

Hagyjuk megnyitva a melegvízcsapot és nyissuk meg a biztonsági szelepet, így a tartályban lévő víz távozik.

Figyelem, a tartályban így is marad 5-10 liternyi víz, amit csak akkor folyik ki, amikor eltávolítjuk majd a zárófedelet.

Bojler takarítás menete

Miérz kevés a melegvíz a bojlerben bojler vízkőtelenítésA bojler tisztítás következő lépése a bojler alaplap azaz a tisztító fedél eltávolítása. Ellenőrizzük fázisceruzával, hogy tényleg áramtalanítva van-e a készülék, majd távolítsuk el a vezetékeket.

Érdemes lehet a csatlakozásokhoz vázlatot készíteni, így a visszaszerelés könnyebb lesz.

Végül távolítsuk el a hőkorlátozót is, de ügyeljünk az érzékelőkre, nehogy megsérüljenek. Így hozzáférünk a zárófedélhez, de mielőtt eltávolítanánk, gondoskodjunk egy lavorról, amibe a bojlerben maradt vizet felfogjuk – ez ugyanis a zárófedél eltávolításával távozik a bojlerből.

Távolítsuk el a bojlerből a salakanyagot, mossuk át annak belsejét, és már kész is a bojler tisztítása. Összeszereléskor ügyeljünk arra, hogy a zárófedél tökéletesen zárjon, a legminimálisabb mértékben sem szabad eresztenie!

Keressen minket bátran ha bármi kérdése van a bojler karbantartással kapcsolatban.

Családi bojler szerelő vállalkozásunk évente több mint 700 Hajdu villanybojler tisztításával, vízkőtelenítésével segít csökkenteni a Budapesti lakások villanyszámláját.

Már az 1mm-es vízkő 10%-kal növelheti az energiafelhasználást, így számoljon csak utána, mennyi pénzébe kerülhet ez Önnek havonta, ha ráadásul vastagabb rétegről van szó.

villanybojler karbantartás vízkőtelenítés

Hatékony és eredményes vízkő eltávolítás komplett fűtőszál és anód cserével.

Az eredményes és hatékony villanybojler karbantartás érdekében mi minden bojler vízkőtelenítés alkalmával kicseréljük a Hajdu elektromos vízmelegítő fűtőszálját és a tartály védelmét ellátó magnézium védő anódot.

Tehát a víztérben lévő legfontosabb alkatrészek cseréjével fel is újítjuk bojlerét, hogy biztosan hibamentesen tudja nap, mint nap termelni a melegvizet önnek.

Hajdu bojler karbantartás akkor eredményes ha vízkőtelenítés után energiát takarítunk meg és kevesebb villanyszámlánk lesz.

Nézzen szét weboldalunkon, győződjön meg róla, hogy mi mindent tudunk bojler tisztításról, hívja szakértőnket azonnal: Nyári Tibor +36 20 398 7569

Bojler tisztítás, felújítás árak

Hajdu bojler tisztítása megrendelhető 06 20 398 7569

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Ha tetszett a cikk, ossza meg, vagy lájkolja, hogy még többen olvashassák!

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!