tel:06203987569
+36 20 398 7569 nyaritibor76@gmail.com

BOJLER JAVÍTÁS ÉS BOJLER CSERE BUDAPEST

 

Hajdu bojler javítás Budapest? Váratlanul meghibásodást tapasztalt a elektromos vízmelegítő berendezésén?

Minél hamarabb forduljon bojler szerelő szakemberhez, hiszen egy rosszul működő sérült berendezés az épület szerkezetét is veszélyeztetheti!

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bojler javítás vagy bojler csere? Melyik éri meg jobban?

Nos, ezen kérdések megválaszolását is bízza a hozzáértő személyekre!

Tapasztalt villanybojler szerelőként, a hét minden napján hívhat Budapestről és környékéről. Telefon: 06-20-398-7569.

HAJDU BOJLER JAVÍTÁS BUDAPEST

Bojler javítás BudapestAz ember azt gondolhatná, hogy a bojler javítás egészen biztosan olcsóbb, de sok régi készüléknél előfordulhat, hogy már teljesen felesleges ezzel fáradozni.

Ha a bojler állapota annyira rossz, hogy a mesterek menthetetlennek ítélik meg, akkor kizárólag a csere jelentheti a végső megoldást.

Ahhoz, hogy minél később keletkezhessen valamilyen rendellenesség, szükséges az időnként karbantartás elvégeztetése.

Elsősorban a lerakódott vízkő szokott kellemetlenségeket okozni, ennek kapcsán pedig a leggyakoribb javítási teendők közé a fűtőszál illetve a tömítések cseréje sorolható.

De a legfontosabb, hogy minden második vagy harmadik évben a bojler zománcos tartályát védő, anódot is ellenőriztessük, illetve cseréljük.

Családi vállalkozásunknak komplett bojler felújítási szolgáltatása is van, amelynek során a legtöbb alkatrészt lecseréljük.

Ennek költsége is csupán töredéke egy új vízmelegítő vásárlásához képest, mindazonáltal elmondható, hogy utóbbi sem mondható horribilis összegnek.

BOJLER CSERÉJE MIKOR SZÜKSÉGES

rozsdas víz csöpög folyik a villanybojlerbőlCsöpög folyik régi bojlere? Évek óta nem volt karbantartva?

Sokan nem tudják, hogy elektromos bojlerüket időnként karban kellene tartani.

Ezért sokszor csak akkor fordulnak bojler szerelőhöz amikor már visszafordíthatatlanul korrodál és kilyukad régi bojlerük. Ne spóroljunk a rendszeres karbantartásokon, és anód cseréken mert a vége bojler csere lesz.

Az adott szituációtól függően, illetve részben az ügyfél hozzáállásától is függ, hogy a bojler csere vagy a javítás éri meg jobban.

Ne kösse mindenáron az ebet a karóhoz, legyen hajlamos a kompromisszumokra!

Amennyire csak lehetséges, fogadja meg a tapasztalt szakembereink tanácsait, és akkor biztos lehet abban, hogy még sokáig probléma nélkül zuhanyozhat meleg vízben!

Nyilván a döntéséhez nagyban hozzájárulhatnak a kiadási költségek mértéke, azonban, ha a mesterek javaslata ellenére helytelenül határozza el magát, akkor ráfordításai nem fognak megszűnni egy egyszeri javítás után, és a huzavona végeredménye végül mégiscsak a bojlercsere lesz.

BUDAPESTI BOJLER SZERELŐ A HÉT MINDEN NAPJÁN

Bármilyen problémája akad Hajdu bojlerével, ránk a hét minden napján számíthat. Budapest egész területén vállaljuk a Hajdú villanybojlerek javítását szervizelését, lyukas csöpögő bojlerek szakszerű cseréjét.

Nincs ideje? sokat dolgozik? Ránk számíthat akár szombat – vasárnap is. Hívjon akár most!

Álljon pozitívan a dolgokhoz! Szakemberként mindig az Önnek legkedvezőbb kivitelezési módot fogjuk indítványozni!

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!