+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

BOJLER CSERE IGÉNYELHETŐ AZ ÉV BÁRMELY SZAKÁBAN

 

HAJDU BOJLER CSERE BUDAPEST

HÍVJON MOST! +06 20 398 7569

Hajdu Z 120 bojler árak cserévelBojler csere, bojler felszerelés Budapest? Akik nem rendelkeznek Távhős meleg vízzel, valamilyen megoldást kell találjanak, hogy ezt pótolni tudják.

Legtöbb esetben valamilyen bojler felszerelése segíthet, hiszen ezek egyszerű és megbízható berendezések.

Egy esetleges bojler csere esetén fontos megbízható szakembereket felkérni a munkára, így akár cégünket is megkeresheti, hiszen mi már több éves tapasztalattal rendelkezünk.

Cégünk jártas a bojler javításban, cserében és a különféle karbantartási munkálatokban, így szinte bármilyen problémával megküzdünk.

BOJLER CSERE BUDAPEST

Akik nem rendelkeznek vezetékes meleg vízzel, valamilyen megoldást kell találjanak, hogy ezt pótolni tudják.

Legtöbb esetben valamilyen bojler felszerelése segíthet, hiszen ezek egyszerű és megbízható berendezések.

Egy esetleges bojler csere esetén fontos megbízható szakembereket felkérni a munkára, így akár cégünket is megkeresheti, hiszen mi már több éves tapasztalattal rendelkezünk.

Cégünk jártas a bojler javításban, cserében és a különféle karbantartási munkálatokban, így szinte bármilyen problémával megküzdünk.

HAJDU BOJLEREK CSERÉJE

Hajdu villanybojler szerelés BudapestA bojler csere például sok odafigyelést igényel, hiszen, ha valamit nem szerelnek be rendesen, vagy egy apróbb alkatrész nincs a helyén, akkor a berendezés nem fog megfelelően működni.

Természetesen nem csak a profi munkaerő, hanem a megfelelő szerszámok és eszközök is fontosak egy ilyen szerelésnél. Egy profi bojler csere nálunk rutin feladat és ezt önök is láthatják, amennyiben felbérelnek minket.

Amennyiben nem tudja, hogy pontosan milyen bojlerre is van szüksége, akkor segíthetünk a választásban.

A bojler csere gyorsan mehet, viszont az is fontos, hogy az új berendezés méretben és teljesítményben is megfelelő legyen.

Attól függően, hogy mekkora lakása van, a bojler mérete is változhat.

Egy kisebb berendezés nem elégséges egy nagyobb lakásba.

A bojler csere, az év bármely szakában igényelhető, hiszen ez egy belső szerelés, így télen is elvégezhető.

Egy ilyen szerelés esetén, nem csak magát a bojlert szükséges megvásárolni, hanem különböző alkatrészeket és kiegészítő tárgyakat is.

Attól függően, hogy hova kell a berendezést felszerelni, az alkatrészek különbözhetnek.

Szerencsére mi nem csak a szerelést végezzük el, hanem abban is segíteni tudunk, hogy pontosan mit és mennyit vásároljanak.

Aki nem ért ezekhez a berendezésekhez, azoknak nehezebbet dolga lehet, viszont a legtöbb szaküzletben segítőkészek az alkalmazottak.

A bojler csere után mindenképpen ki kell próbálni az új berendezést, hiszen le kell ellenőrizni, hogy minden megfelelően működik e.

Ezt természetesen munkatársaink elvégzik és, ha kell további szereléseket végeznek.

MILYEN PROBLÉMÁK LEHETNEK BOJLER CSERE ALKALMÁVAL

Amikor elérkezik az ideje, hogy lecseréljük, régi bojlerünket sokan szakember hiányában saját maguk próbálják elvégezni a készülék cseréjét.

Megpróbáljuk néhány fontos dologra felhívni a vállalkozó szellemű tulajdonosok figyelmét mire érdemes figyelni.

1. Bármilyen bojler probléma esetén az első és legfontosabb, hogy áramtalanítsuk a készüléket. Utána zárjuk ki a bojler előtti szakaszelzáró vízcsapot. Majd eresszük le a tartályban lévő vízet a biztonsági szelepen keresztül.

2. Nehezen hozzáférhető vagy magasban elhelyezkedő bojler esetén, kétszer is gondoljuk meg, hogy neki kezdjünk a bojler leszerelésének, mert nem várt nehézségekbe ütközhetünk. Ilyen pl. a bojler súlya, főleg ha már egy ideje csöpög és lyukas, ilyenkor akár több tízkilóval is megnőhet a készülék súlya.

3. Ellenőrizzük a bojler csere elött a rendelkezésre álló szerszámjainkat, szükség lehet a bojler rögzítő csavarjához 17 – 19 villás, vagy racsnis csillag kulcsra. Ha a bojler vízoldali bekötése még a régi horganyzott fix vascsővel van bekötve, megfelelő fogó készlet nélkül problémás lehet a csövek szétszerelése.

4. A bojler leszerelése után ellenőrizzük a meglévő bojler rögzítő csavarokat, szükség esetén dübelezzük át vagy erősítsük meg új ragasztott tőcsavarok elhelyezésével. Megjegyzés: aki először végez bojler cserét nehéz eldöntenie hogy a régi rögzítő pont alkalmas e az új bojler rögzítésére. Ha rosszul döntünk, leszakadhat az új bojler, és súlyos anyagi károkat okozhat. Nem beszélve az esetleges személyi sérülésektől.

5. Végül az elhibázott elektromos, és vízoldali bekötések, szintén súlyos anyagi veszteségeket, és személyi sérüléseket okozhatnak. Többször találkoztunk már olyan elektromos bekötéssel ahol a fázist, és a nulla vezetéket közvetlenül a fűtőszálra kötötték. Kihagyva a hőfokszabályzó, és a hőkorlátozó elektronikát. A bojlerben lévő víz kontroll hiányában addig melegedett, míg hangos robajjal a gőz a bojler biztonsági szelepen keresztül nagy erővel nem kis riadalmat keltve az egész fürdőszobát beterítve távozott.

Higgyék el nem érdemes tapasztalat nélkül, házilag próbálkozni a bojler cseréjével, mert rengeteg probléma felmerülhet szerelés közben.

Mi évente 700 – 800 db bojlert cserélünk le Budapest területén, amik során nagy tapasztalatra sikerült szert tennünk.

Ne kockáztasson, bízza ránk az új bojler felszerelését beüzemelését.

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Nyári Tibor bojler szerelő

MIBEN TUDUNK SEGÍTENI

Csöpög, folyik bojlere? Napok óta nincs melegvíz?

Mi gyorsan megoldjuk

Bojler szerelő családi vállalkozásunk Hajdu villanybojlerek cseréjére, javítására szakosodott.

Ezért Mi minden bojler hibát, és problémát rövid időn belül megoldunk.

A hét minden napján rendelkezésére állunk, akár szombat vasárnap is.

Nézze meg komplett csomagjainkat, áraink minden esetben tartalmazzák az anyag + munkadíj + a kiszállás árát.

BOJLER CSERE FOLYAMATA
✅ A kiválasztott új bojlerét házhoz szállítjuk.
✅ A régi bojlerét leszereljük.
✅ Az új bojlert felszereljük, elektromosan bekötjük.
✅ Bojler csere alkalmával kicseréljük a vízoldali bekötő csöveket is.
✅ Munka végeztével elszállítjuk a leszerelt bojlert is.

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!