+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

BOJLER BIZTONSÁGI SZELEP CSERÉJE SZAKEMBER SEGÍTSÉGÉVEL

Csöpög a bojler és nem tudja, hogy miért? Vízköves a bojler? Elromlott a szelep?

Hívjon szakembert, aki szaktudásával képes könnyedén elhárítani a problémát!

Hívja a Hajdu villanybojler szakembereit, akik a megfelelő szaktudással megbízható munkát tudnak végezni: 0620 398 7569

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

HAJDU BOJLER SZELEP

Bojler biztonsági szelep cseréje BudapestA biztonsági szelep a bojler egyik legfontosabb alkatrésze. A biztonsági szelep beszerelése azért rendkívül fontos, hogy a megfelelőképpen történjen, mert fontos feladatot lát el: a megnövekedett nyomás elvezetésére és leürítésére szolgál.

Vannak olyan biztonsági szelepek, amelyek nincsenek ellátva leeresztő szeleppel, pedig a szakemberek azt ajánlják, hogy minden esetben inkább ezzel a tartozékkal vásároljunk ilyen szelepet.

Ez a leeresztő szelep ugyanis a bojler szerelése alkalmával nyújt rendkívül nagy segítséges a mestereknek, hiszen ezzel lehet leereszteni a vizet a bojlerből szerelés esetén.

A biztonsági szelep azért rendkívül fontos a bojleren, mert a meleg víz térfogatában megnövekedik, ezért fontos, hogy ennek egy részét elvezessük.

A biztonsági szelep beszerelése szakember tudását és tapasztalatát igényli, hiszen csak a megfelelő tudással rendelkező személy tudja úgy beszerelni ezt a szelepet, hogy az a későbbiekben a funkciójának megfelelően és hosszú távon, hibamentesen működjön.

A biztonsági szelep a nyomást is képes szabályozni, tehát a nyomás nem tud kárt tenni a bojlerben, ami rendkívül hasznos.

BOJLER BIZTONSÁGI SZELEP MEGHIBÁSODÁSA

Gyakori probléma egyébként, hogy meghibásodik a biztonsági szelep. A meghibásodás oka többször a biztonsági szelep beszerelése körüli hibákból adódik, vagy abból, hogy nem ellenőriztették már régóta a bojlert.

Mint minden más berendezés, amely vízzel működik, így a bojler is a legtöbbször – és a bojler összes alkatrésze is – a vízkő problémájával kell hogy szembenézzen. A vízkő ugyanis elzárja a víz útját, így a bojler nem képes leengedni a nyomást, amely probléma a működésben fog hibákhoz vezetni.

A vízkövesedésen kívül a biztonsági szelep másik meghibásodása a tömítés miatt alakulhat ki. Ha a tömítés sérült vagy elöregedett, akkor az azt jelenti, hogy a szelep csöpögni fog. A csöpögést pedig mindenki tudja, hogy milyen kellemetlen. A kellemetlenségen túl a csöpögéssel vizet és energiát pazarlunk és még a bojler környezete is romlik.

A csöpögő szelep pedig nem tudja ellátni megfelelően a feladatát, tehát még több kárt okoz, mint ahogyan az elsőre tűnik.

A bojler biztonsági szelep cseréje alkalmával nagyon fontos, hogy szakemberrel történjen, hiszen így sok felesleges problémától óvhatja meg magát és a bojler is sokkal tovább fog problémamentesen működni.

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!