+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

Ariston Velis Evo 100 villanybojler ára felszereléssel

 

gázbojler cseréje ariston villanybojlerreAriston Velis Evo 100 bojler ár? Hogy mennyi az Ariston Velis Evo 100 bojler ára felszereléssel, házhoz szállítással együtt? Nos, annyira kedvező, hogy a kihagyhatatlan ajánlat, mint fogalom, ebben az esetben megtestesül.

A lista áron kicsit több, mint 180000 forintos készülék, most, az akció keretein belül kedvezőbben hazavihető. Ugye, hogy kihagyhatatlan? De miért is válasszon Ariston Velis Evo terméket?

A gázvízmelegítő helyett használható alternatíva akkor is kihúzza a csávából, ha a kéménye miatt életveszélyessé minősítették gázbojlerét, vagy ha egyszerűen csak úgy döntött, itt az idő valami igazán korszerű szerkezetre cserélni berozsdásodott vízmelegítőjét.

Az Ariston Velis Evo 100 villanybojler bekötése, és felszerelése egészen biztos, hogy nem fog nehézséget okozni az ön számára, ugyanis elhelyezése, praktikus, szögletes kivitelének köszönhetően pillanatok alatt megoldható, ráadásul mivel vízszintesen, és függőlegesen is szerelhető.

így a rendelkezésre álló, kisebb falfelület sem gond. Cégünk nem csak a házhoz szállítást, de a teljes beüzemelést, felszereléssel együtt, gyors kiszállással, hatékony munkavégzéssel vállalja.

Önnek tehát semmi más dolga nincs, mint élvezni a meleg víz adta előnyöket, és az Ariston garantálta exkluzív élményt.

ariston velis evo 100 villanybojler beszerelésAz Ariston Velis Evo különlegesen szép, esztétikus kialakítása egyedülállóvá teszi a piacon kapható villanybojlerek között. Ez bizony fürdőszobájának látképe szempontjából nem elhanyagolható tény.

Az Ariston joggal nevezhető okosbojlernek is, hiszen olyan beállításokkal, fizikai felszereltséggel rendelkezik, melyek minden tekintetben a felhasználói élmény maximalizálásáért felelősek.

Egyrészt a beépített rendszer figyeli, regisztrálja, jegyzi szokásait, aminek hála idővel megtanulja napi rutinját.

Tudja mikor kel fel reggel, vagyis mikor érkezik el a fogmosás, mosakodás, tusolás ideje. Azt is detektálja majd, hogy az esti fürdőszobai látogatások hány órára datálhatók.

A monitorozásnak hála akár elő is tud készülni a víznyerési időpontokra, ezzel biztosítva a pancsoláshoz szükséges muníciót. Másrészt dupla tartálya lehetővé teszi a szinte azonnali meleg víznyerést, ami hatalmas kincs, s óriási élmény, a több perces várakozási időhöz képest.

Az Ariston Velis Evo ára felszereléssel, házhoz szállítással együtt annyira minimális, hogy ez a vízmelegítési, korszerű alternatíva szinte ingyen kínálja magát.

Az Ariston Velis Evo termékei egyaránt saját magnéziumanóddal büszkélkedhetnek, mely megvédi a készülékeket a kártékony vízkő okozta mellékhatásoktól.

Sem a beépítés, sem a csere nem jelenthet problémát önnek, hiszen a felszerelést vállaljuk, a beüzemelés pedig, az eszköz logikus konstrukciójának, könnyed kezelhetőségének köszönhetően pillanatos művelet, mely már engedi láttatni a szerkezetben megbúvó perspektívát.

ariston-villanybojler-csere-arak

Ariston Velis Evo 100 bojler ár

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!