+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

VILLANYBOJLER KIVÁLASZTÁSA

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Hajdu villanybojler kiválasztása telepítése Budapest

 

Hajdu villanybojler kiválasztásaVillanybojler kiválasztása, mekkora és milyen bojlert válasszunk. Alábbi cikkünkben igyekszünk némi mankót nyújtani ahhoz, hogy a villanybojler típusának kiválasztása optimális legyen.

Hiszen egy ilyen mérvű beruházás esetén az optimális az, ha évtizedekre kipipáljuk a problémát, s az elektromos vízmelegítő segítségével megkönnyítjük saját, és környezetünk életét.

A kiválasztáshoz, azonban fontos mérlegelni néhány szempontot, melyek nagymértékben befolyásolják a későbbi használatot.

HOGYAN VÁLASSZUNK VILLANYBOJLERT

Az ingatlanban lakó személyek számának, és a meleg víz függvényében érdemes tervet készíteni.

Amennyiben a víz hőmérsékletét 45 C-ra becsüljük úgy egy család napi átlagos fogyasztása 40-50 litert tesz ki, természetesen személyenként.

A legjobb villanybojlerek többsége 80-120 literes, amelyek teljes mértékben megfelelnek egy 3-4 tagú család igényeinek.

Alapvető gondolat, hogy egy egyszemélyes lakásba, vagy éppen egy üzletbe felesleges ekkora kapacitású készülékben gondolkodni.

Ennek oka a praktikumon kívül a takarékosság is, hiszen egy ki nem használt, túlzott méretű tartály túl sok energiát emészt fel, ami látványosan megnövelheti a kiadásokat.

Persze a másik véglet sem jó, hiszen egy alulméretezett bojler esetén hamar elfogy a rendelkezésre álló meleg víz, s utána maximum csak langyos víz nyerhető, mivel a tartályos bojlerek átfolyó teljesítménye elhanyagolható nagyságú.

Azt is érdemes számba venni, hogy az ingatlan hány pontján van szükség meleg vízre.

Alaphangon ilyenkor szóba kerül a fürdőszoba, a konyha, sőt, ha külön helyezkedik el, akkor a mosdó is.

Ebben az esetben például nem biztos, hogy az a legelőnyösebb döntés, hogyha egy készülékre testáljuk rá az egész lakás meleg víz ellátását.

(Gondoljunk csak bele mekkora veszteség érhető el akkor, ha mondjuk a mosogató nagy távolságra helyezkedik el a bojlertől…)

A villanybojlerek felépítése viszonylag egyszerű, így az áruk is elérhető.

Persze az alapfelszereltségű modelleken kívül egyre bővebb a vásárolható készülékek skálája, kezdve az LCD kijelzős típusokkal, folytatva az elektronikus hőmérsékletszabályozós, intelligens fajtákkal.

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!