+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

HAJDU VILLANYBOJLER FELSZERELÉS BUDAPEST

A villanybojler felszerelés Budapest XI. kerület lakosainak épp ugyanolyan egyszerű feladat, mint a hazánk más tájain élőknek akkor, ha a meghozott döntések professzionális, szakértői háttérre támaszkodnak.

Ez roppant fontos kitétel, ugyanis a felszerelés valójában nem akkor kezdődik, amikor a szakemberek már fúrják a falba a tartó elemeket, hanem sokkal előbb. A tervezésnél.

A megelőző szakasz legalább annyira lényeges és érdemleges, mint a fizikai cselekvés.

Amennyiben ugyanis nem jó alapokra helyezi a bojlerét (ezt bátran értheti átvitt értelemben, és szó szerint is), akkor a befektetése hiábavaló pénzpazarlássá változhat.

Hogy mik ezek az alapok?

Nos, a konkrét falfelület kijelölése nem hasra csapásszerűen történik. Persze ön is kinézheti, hogy melyik rész lenne megfelelő mondjuk a fürdőszobájában, de a végső elhatározáshoz feltétlenül kérje ki szakember véleményét.

Villanybojler felszerelése a falra

Villanybojler felszerelése a falraA fal ugyanis nemcsak egy felület, melyen jobb esetben könnyedén, rosszabb helyzetben némi nehézség árán elfér a készülék.

A fal egyfajta támasztékként szolgál.

A vízmelegítőnek abszolút nem elhanyagolható a súlya.

Ez tartálytól, egyéb paraméterektől, rendszerektől függően eltérő szám lehet, de általánosságban bátran kijelenthető, hogy nem csekély értékről van szó.

A falnak tehát el kell bírnia a rá nehezülő terheket anélkül, hogy ez a lakás, ház statikájában bármiféle problémát okozna.

A VILLANYBOJLER FELSZERELÉS BUDAPEST XI. KERÜLETÉBEN

HA MINKET VÁLASZT CSAK GYEREKJÁTÉK LEHET!

bojler felszerelése lyukacsos falraSokan esnek abba a hibába, hogy úgy vélik a kiszemelt bojler nem fér el a fürdőszobában, így aztán jó helye lesz például a gardróbszekrényben vagy a padláson.

Ez bármennyire is csábító elképzelés, egyáltalán nem jó ötlet.

Az optimális helyszín kiválasztása közvetlenül befolyásolja a bojler működési mechanizmusait.

Ha ön úgy gondolja, hogy függőleges, azaz hagyományos állásban nem helyezhető el a készülék, akkor kétségbe esés, és egérútkeresés helyett a legjobb, ha megismeri a vízszintes, vagyis fekvő modelleket.

Manapság már minden szituációra találhat ideális, pénztárcabarát, könnyen megvalósítható megoldást.

A lényeg, hogy a nagy horderejű döntéseket bízza a szakemberekre, akik tapasztalataikat felhasználva stabil alapokat biztosítanak.

Ha minket választ nem lesz semmi probléma

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!