+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

HAJDU VILLANYBOJLER SZERVIZ BUDAPEST

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

BOJLER SZERVIZ BUDAPET ÖSSZES KERÜLETÉBEN A HÉT MINDEN NAPJÁN

 

Hajdu villanybojler szerviz Budapest? Hívhat akár szombat vasárnap is.

Talán mindnyájunkkal megesett már, hogy egy minden nap használatos, nélkülözhetetlen berendezés éppen a legkellemetlenebb pillanatban hibásodott meg vagy ment tönkre.

Ilyenkor természetesen az ember megpróbál az idő rövidsége miatt saját maga nekiesni az eszköz megjavításának, amely sajnos nem minden esetben a legmegfelelőbb döntés.

Ha azonban egy olyan fontos berendezés meghibásodásáról van szó, mint az elektromos bojler, akkor, mindenképpen egy profi Hajdu villanybojler szervizhez érdemes fordulnunk a probléma precíz és megbízható megoldása érdekében.

Budapest területén számtalan Hajdu villanybojler szervizzel vehetjük fel a kapcsolatot, de a felkeresésük előtt érdemes tájékozódnunk, mert nem minden Budapesti bojler szerviz egyenlően megbízható!

Hogyan járhat utána, hogy a bojler szerviz mögött álló szakértői csapat megbízható-e?

  • rákeresve az e-cégjegyzékben vagy az egyéni vállalkozói adattárban érvényes adószámmal és működési engedéllyel rendelkező szolgáltatót talál
  • a szolgáltató weboldalán fel vannak tüntetve a cégadatok (név, cím, adószám)
  • a szakemberek munkájáról szóló vélemények pozitívak, a hozzászólók arról számolnak be, hogy elégedettek az elvégzett feladatokkat
  • ha a barátok, ismerősök igénybe vették a szolgáltatásaikat, ők is pozitívan nyilatkoznak a munkájukról

 

Budapest Hajdu bojler szerviz – gyors segítség a kellemetlen helyzetekben

Hajdu villanybojler szerviz BudapestNem győzzük eleget hangsúlyozni a bojlerek karbantartásának fontosságát, hiszen ezzel elkerülhetőek még a legkisebb alkatrész-cserék is jó néhány évig.

Viszont a gyakorlat azt mutatja, hogy a legtöbb ügyfelünk csak akkor hív ki minket, amikor már nem jön a melegvíz, vagy csöpög a bojler, vagy egyszerűen nem tud felfűteni és csak hidegvíz jön a csapokból.

Családi vállalkozásunk a Hajdu szerviz szolgáltatást már a kezdetekben bevette a tevékenységi körei közé, hiszen hatalmas az igény az ilyen típusú problémák megoldására itt a fővárosban.

Mindegy, hogy Hajdu 50 literes bojler szervizelésre, Hajdu 80 literes bojler szervizre, vagy a 120 literes Hajdu szerviz szolgáltatásunkra van szüksége, nálunk garantáltan professzionális kezekben lesz a javítandó bojler.

Természetesen a kisebb típusú 5-10 literes bojlerekre is kiterjed a szerviz szolgáltatásunk, s egyéb típusú és kialakítású modellekkel is foglalkozunk, így egyaránt megfelelő tapasztalatunk van a régi típusú berendezések, illetve a vadonatúj modellek szerkezetével és felépítésével kapcsolatban.

Bízza ránk nyugodtan a bojler szervizelési feladatokat, hiszen gyorsan kiérkező brigádunk a maximálisan felszerelt autóval akár egy gyors tartálycserét is azonnal meg tud oldani külön beszerzés nélkül.

Ez azért lehet, mert az elmúlt több mint két évtized során már hozzászoktunk a tipikusnak tekinthető meghibásodásokhoz, így járműveinkben elegendő csere alkatrész, illetve komplett tartály vagy egyéb kiegészítő is található, hogy Önnek ne kelljen napokat várnia a helyreállításig.

Nem véletlen emiatt, hogy családi vállalkozásunk a mai napig képes eredményesen működni, hiszen maximálisan tisztában vagyunk az ügyfeleink igényeivel, illetve a szakmához való alázatunk, valamint az ügyfélorientált hozzáállásunknak köszönhetően a mai napig tovább ajánlanak minket az eddigi klienseink, mert elégedettek voltak az általunk végzett munkával.

Miért nélkülözhetetlen egy Hajdu villanybojler karbantartása?

Legyen akármilyen jó minőségű is egy Hajdu elektromos vízmelegítő, illetve villanybojler, problémák sajnos ettől függetlenül is bármikor jelentkezhetnek a készülékkel kapcsolatban.

Ezt megelőzvén érdemes ragaszkodnunk Hajdu elektromos bojlerünk rendszeres karbantartásához, mert ennek hiánya akár a készülék élettartamát is megrövidítheti.

Miért nem örökéletűek a villanybojlerek?

Bojler karbantartás szervizelés BudapestBármennyire is minőségi készülékről van szó, a folyamatos használat miatt a rendszeren átfolyó víz hatással van a működésére – ez jóformán elkerülhetetlen.

A vízben található ásványi anyagok a magas hőmérséklet hatására kioldódnak és lerakódnak, ezt hívjuk vízkőnek. A fűtőszál felületén például nagyon gyorsan kialakul a lerakódás, de más helyeken, alkatrészeken is igen gyakori ez a jelenség.

A nagy mennyiségű vízkő hatására a villanybojlerek hatásfoka csökken, ha pedig nem teszünk semmit, akkor a készülékünk idővel biztosan meghal. Jó lenne, ha a vásárlást követően nem lenne több gondunk vele, de ez sajnos lehetetlen.

Ha sokáig ki szeretnénk élvezni a bojler használatát, akkor oda kell figyelnünk a működésére, észre kell vennünk az apró jelzéseit és rendszeresen gondoskodnunk kell a karbantartásáról.

A villanybojler karbantartásának gyakoriságát az első állapotfelméréskor tudja a szakember meghatározni. Új bojler esetében általában évente legalább egyszer érdemes elvégeztetni az készülék ellenőriztetését.

Olyan helyeken azonban, ahol kemény a víz, évi többszöri karbantartás is javallott lehet. A bojler karbantartásakor a szakember eltávolítja a lerakódott vízkövet és ellenőrzi a fűtőbetétet, valamint szükség esetén kicseréli a magnézium védőanódot is.

A Hajdu elektromos bojler szervizelése

Ha villanybojlerünkkel kapcsolatban még a rendszeres karbantartás ellenére is meghibásodás merülne fel, próbáljunk ellenállni a kísértésnek, és ne nyúljunk a készülékhez, ne próbáljuk megbütykölni azt!

Sokkal jobban megéri, ha felvesszük a kapcsolatot egy megbízható Hajdu villanybojler szervizzel, mert így biztosra vehetjük, hogy a berendezés szakképzett kezek között, megbízhatóan és eredményesen kerül majd javításra.

Milyen kárt okozhat, ha valaki szakértelem nélkül nyúl a villanybojlerhez?

Hajdu villanybojler szerviz BudapestNem lehet légszer hangsúlyozni, hogy a bojler karbantartása, szerelése hozzáértő szakembert kíván. Már a rendszer áramtalanítása is problémákba ütközhet.

Ha úgy állunk neki a munkának, hogy nem sikerül áramkörön kívül helyezni a készüléket, akkor az akár életveszélyes helyzetet is előidézhet. Mi úgy gondoljuk, hogy nem érdemes kockáztatni.

Ha sikerül az áramtalanítás és úgy tűnik, hogy csupán egy kisebb hibát kell kijavítani, akkor sem érdemes belevágni a javítgatásba.

Nem egyszer fordult már elő, hogy a lelkes próbálkozók percek alatt szétszerelték a készüléket. Amikor azonban nagyobb rálátást kaptak a probléma forrására, esetleg nem sikerült megállapítaniuk, hogy mi okozza a rendellenes működést, akkor megpróbálkoztak az összeszereléssel, hogy aztán mégiscsak igénybe vegyék a Hajdu villanybojler szerviz szolgáltatást.

Mivel a művelet sikertelen lett, ezért a szerelőnek kellett orvosolnia a problémát. Ha az otthoni barkácsolás alkalmával eltűnik vagy meghibásodik néhány alkatrész, akkor nem kizárt, hogy már a szakember sem tud segíteni. Ha elfogad tőlünk egy tanácsot, akkor ne nyúljon a villanybojleréhez. Inkább vegye fel velünk a kapcsolatot és bízza ránk a munkát!

Hajdu villanybojler szerviz Budapest területén

Hajdu bojler szerviz Budapest - Nyári TiborCsaládi vállalkozásunk Budapest egész területén vállalja régi és új Hajdu villanybojlerek szervizelését javítását rendszeres karbantartását, vízkőtelenítését.

Hajdu villanybojler szerviz szolgáltatásaink több mint 20 éve elérhetőek Budapest területén mely idő alatt telefonszámaink nem változtak. Nem kell attól tartania, hogy bojler szerviz, javítás után elérhetetlenné válunk, eltűnünk, magára hagyjuk a bajban.

Hívjon a hét bármely munkanapján és próbálunk segíteni, hogy minél hamarabb újra legyen meleg vize villanybojlerében. Akkor is számíthat ránk, amikor kiderül régi csöpögő Hajdu villanybojleréről, hogy már a tartálya korrodált és kilyukadt.

Ebben az esetben mindig van nálunk Hajdu Z 80 literes Aquastic illetve Hajdu Z120 literes Aquastic típusú villanybojler, így a lyukas bojler cseréjét is azonnal el tudjuk végezni. Nem kell napokig a meleg vizet nélkülöznie.

Nyári Tibor villanybojler szerelő

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!