+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

MIÉRT HIBÁSODIK MEG A BOJLER

 

A bojler meghibásodásának gyakori okai

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

bojler fűtőszál hibaMiért hibásodik meg a bojler? Ha arra leszünk figyelmesek, hogy nem jön meleg víz a bojlerből, akkor nagy valószínűséggel komoly meghibásodás történhetett.

Ilyenkor természetesen sürgősen javasolt egy képzett szakember felkeresése, aki szakszerűen fel tudja mérni a kárt, illetve pontosan meg tudja állapítani, miért nem fűt a bojler.

A készülék megjavítása után érdemes sűrűbben elvégeztetni a javasolt karbantartást, ugyanis a rendszeres állapotfelméréssel és javíttatással lényegesen megnövelhető egy villanybojler élettartama, valamint elkerülhetjük a fent említett kellemetlenségeket.

Természetesen a villanybojler minősége is rendkívül fontos, hiszen egy megbízhatóbb márka, például a Hajdu, nagy valószínűséggel sokkal hosszabb ideig szolgál ki minket meghibásodás nélkül, mint bármely más, import villanybojler.

Mi lehet azonban az oka annak, ha egyik pillanatról a másikra nem fűt tovább bojlerünk?

MIÉRT NEM FŰT A VILLANYBOJLER?

bojler vízkőtelenítésTöbb kiváltó ok is állhat annak hátterében, ha nem melegít a bojler. A legsűrűbben előforduló problémák közé tartoznak a fűtőszál különböző hibái.

Ha például a vízkő teljesen beborítja, tehát szigeteli a fűtőszálat, abból bizony nagy problémák adódhatnak. Ilyenkor ugyanis a villanybojler fűtőszála szinte már csak a rárakódott vízkövet hevíti, így az akár 100°C-nál magasabb hőmérsékletre is felhevülhet, felforralva ezzel a tartályban lévő vizet.

Ha hőkorlátozóval felszerelt villanybojlerrel rendelkezünk, akkor ilyen esetekben a hőkorlátozó leállítja a víz melegítését, ha azonban nincs ilyen eszköz a bojlerben, akkor akár még a fűtőszál gumitömítése is megolvadhat.

A fűtőszálat körülvevő vízkő miatt valószínűleg a villanyszámlánk is jóval magasabb lesz, hiszen az elvízkövesedett bojler köztudottan sokkal több energiát fogyaszt.

A fűtőszál hibái közé tartozik az is, ha valamilyen okból kifolyólag sérül vagy megszakad a fűtőszálban lévő cekász szál, így a fűtőszál már nem lesz képes felmelegíteni a tartályban lévő vizet.

HAJDU VILLANYBOJLER JAVÍTÁSA SZAKKÉPZETT SZERELŐ ÁLTAL

Hajdu bojler tisztítás BudapestHa tehát ilyen vagy ehhez hasonló problémákat észlelünk, mindenképpen forduljuk egy tapasztalt, szakképzett szerelőhöz, ugyanis lehet, hogy egy egyszerű vízkő eltávolítással megoldható a probléma.

Azonban előfordulhat az is, hogy csak komolyabb, bonyolultabb munkálatok elvégzésével javítható meg a villanybojler.

Ha nem vagyunk szakképzettek, illetve egyáltalán nem értünk a villanybojlerekhez, akkor akár magunkban is kárt tehetünk, ha például leforrázzuk magunkat, vagy megráz minket az áram.

Bízzuk tehát mindig szakemberre a villanybojler karbantartását és a bojler hibák elhárítását!

 

 

Miért hibásodik meg a bojler? Hívhat szombat vasárnap is.

HÍVJON MOST! +06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!