+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

 

50 literes villanybojler karbantartása

 

50 literes bojler karbantartása Budapest hétvégén is50 literes villanybojler karbantartása Budapest anód és fűtőszál cserével.

Egy fős háztartás esetében megfelelő lehet egy 50 literes melegvíz tároló.

Ha már többen laknak az adott háztartásban, akkor ennél nagyobbra van szükség.

Az 50 literes villanybojler egyik fő előnye a 80 vagy 120 literessel szemben, hogy üzemeltetése jóval olcsóbb.

Rendkívül gyorsan képes felfűteni, a tartályban lévő vizet a 1800 Wattos fűtőszál.

Teljesítmény terén ugyanolyan műszaki paraméterekkel rendelkezőket tudunk beszerezni, mint egy nagyobb űrtartalmú bojler esetében.

50 literes acéllemez tartályát a speciális tűzzománc bevonat mellett egy aktív anód is védi korrózió ellen.

Keskeny kis helyigényű helyekre rendelkezésre ál a Hajdu Aquastic SLIM 50 literes bojler aminek átmérője csupán 39,9 cm.

Ezt a típust is remekül használhatjuk gáz vízmelegítő megszüntetésekor a kis helyigénye miatt.

 

Az új 50 literes villanybojlert is karban kell tartani

Vásárláskor figyelni kell a teljesítmény mellett arra, hogy mennyi idő szükséges a bojlernek ahhoz, hogy felmelegítse a vizet.

Az elhelyezése is kétféle lehet: vertikális vagy horizontális. A legtöbben a függőleges (vertikális) elhelyezkedésű bojlereket vásárolják.

A beüzemelést mindig szakemberre kell bízni. Ez fontos, hiszen erős felfüggesztésre és szakmailag kifogástalan elektromos csatlakozásra van szükség.

Az 50 literes villanybojler karbantartása esetében is csakúgy, mint a nagyobbaknál, időközönként szükség van karbantartásra.

A bojler fűtőszálára a kemény víz következtében vízkő rakódik le, amely sok esetben annyira vastag réteget képezhet, hogy az már befolyásolja a vízmelegítő funkciót is, vagyis sokkal lassabban melegszik fel a víz, így több energiát is használ a készülék.

Ha nem vízkőtelenítjük az 50 literes villanybojlert, akkor az évek múlva már nem hogy 50 litert nem tud felmelegíteni, hanem még 40 litert sem, hiszen a vízkő térfogata elvesz a bojler belső űrtartalmából helyet.

Az új Hajdu villanybojlereket a 24 – 25 hónapban szakszerviz által ellenőriztetni, és karban kell tartani a garancia meghosszabbítás végett.

A tömítések vizsgálata miatt is érdemes átnézetni szakemberrel a bojler elektromos részét. A 120, 80 és 50 literes villanybojler a háztartások leggyakoribb vízmelegítésre szolgáló eszköze.

MITŐL ZÚG, SISTERG A BOJLER

Az 50 literes bojler belsejéből halható zúgó, sistergő hang figyelmeztet, hogy már nagyon sok vízkő gyűlt össze a készülékben. Ha tehát már hallható is a probléma, akkor ne húzzuk, halasszuk a karbantartást, mert ilyenkor bármikor leállhat a bojler, és napokra melegvíz nélkül maradhat.

NEM FŰT FEL RENDESEN = EMELKEDŐ VILLANYSZÁMLA

Gyakori probléma hogy nem fűt fel, nem melegszik a víz az 50 literes bojlerben. Hiába tekerjük fel maximumra a hőmérséklet beállító gombot, csak küszködik a bojler. Nagy mennyiségű vízkőre is gyanakodhatunk ilyenkor. Ami miatt megemelkedhet a víz felmelegítési ideje, többlet fogyasztást okozva.

BOJLER CSÖPÖGÉS, VÍZ SZIVÁRGÁS, ZÁRLAT

mitol-folyik-bojlerem-aljaA nagy mennyiségű vízkő csöpögést is okozhat, ami túlhevülésből adódik.

A vízkő ilyenkor teljesen elszigeteli a víztől a fűtőszálat ami következtében túl melegszik a fűtőszál környezete, és tömítése ami elveszti vízzáró képességét.

Ezért tapasztalható a bojler csöpögése, szivárgása.

Ha a víz bejut az elektronikába, akkor zárlatot is okozhat!

Illetve hibás földelés esetén a vízzel való érintkezés során csípő érzést tapasztalhatunk.

Előzze meg Hajdu villanybojlere kilyukadását, rendelje meg családi vállalkozásunktól 50 literes elektromos forróvíz tároló időszakos karbantartását.

Nem fogja megbánni, mert mi nem csak karbantartjuk régi bojlerét, hanem fel is újítjuk.

 

Hívjon akár most, menjen biztosra mi elsőre rendbe tesszük Hajdu 50 literes bojlerét.

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Nyári Tibor bojlerszerelő

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!