+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

200 LITERES BOJLER NAGYOBB MELEGVÍZ IGÉNY ESETÉRE

 

A háztartások melegvíz ellátására napjainkban többféle módszer kínálkozik. Ezekből az egyik legnépszerűbb a villanybojlerek használata, mivel több előnyös tulajdonsággal rendelkeznek.

Hajdu Z 200 Erp villanybojlerA nagyobb vízigényű vagy több fogyasztási ponttal rendelkező háztartások számára a gazdaságos melegvíz-szolgáltatási megoldás a 200 literes bojler használata.

Ez a vízmennyiség tökéletesen elegendő egy 4-5 tagú család melegvízfogyasztásának fedezésére, legyen szó tisztálkodásról vagy bármilyen más célú vízfelhasználásról.

A 200 literes bojler használata garantálja, hogy nem fogy el a legroszabb pillanatban, mondjuk zuhanyzás közben a meleg víz, és nem kell várakozni, míg újra melegszik a megfelelő mennyiség.

A hazai piacon több gyártó által kínált 200 literes bojler közül választhatunk, ezek között természetesen van magas minőségű hazai gyártmány is.

A 2,4 kilowatt fogyasztású, alacsony készenléti energia igényű termék versenyképes a külföldi gyártók hasonló termékeivel, hiszen azokhoz képest lényegesen alacsonyabb áron is megkapható, míg a jótállás és a minőség azonos színvonalon áll.

A HAJDÚ BOJLER ELŐNYEI

A 200 literes bojler előnyei nyilvánvalóak egy kisebb méretű bojlerhez képest, hiszen szinte azonos energiafogyasztással jóval több meleg vizet képes előállítani, emellett a Hajdu bojler kiválóan hőszigetelt és extra korrózióvédelemmel is el van látva.

Napkollektoros rendszerrel pedig, amit a bojlerhez tudunk csatlakoztatni, a meleg víz gyakorlatilag ingyen állítható elő, hiszen a szükséges elektromos áramot a napsugárzás adja.

A HAJDU 200 LITERES BOJLER KARBANTARTÁSA VÍZKŐTELENÍTÉSE

Nem elég csak élvezni a rengeteg melegvíz előnyeit, mint minden használati eszközt időnként karban kell tartani, gondoskodnunk kell róluk, hogy megfelelően és biztonságosan minél tovább, működő képesek maradjanak.

Legjobban a bojlerben felgyülemlő vízkő csökkenti a 200 literes bojlerünk hatásfokát.

A vízkőtelenítést másfél két évente célszerű elvégezni. Minden vízkőtelenítés alkalmával ellenőrizzük a bojler zománcos tartályát védő aktív anód állapotát, ne hagyjuk, hogy teljesen elfogyjon. Az aktív anód hiánya a bojler kilyukadásához, csöpögéshez vezet.

Bízzon meg minket a 200 literes Hajdu villanybojlere karbantartásával, mi kompromisszumok nélkül nagy odafigyeléssel előírásoknak megfelelően végzünk minden bojler javítást Budapest területén

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!