+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

200 LITERES BOJLER NAGYOBB MELEGVÍZ IGÉNY ESETÉRE

 

A háztartások melegvíz ellátására napjainkban többféle módszer kínálkozik. Ezekből az egyik legnépszerűbb a villanybojlerek használata, mivel több előnyös tulajdonsággal rendelkeznek.

Hajdu Z 200 Erp villanybojlerA nagyobb vízigényű vagy több fogyasztási ponttal rendelkező háztartások számára a gazdaságos melegvíz-szolgáltatási megoldás a 200 literes bojler használata.

Ez a vízmennyiség tökéletesen elegendő egy 4-5 tagú család melegvízfogyasztásának fedezésére, legyen szó tisztálkodásról vagy bármilyen más célú vízfelhasználásról.

A 200 literes bojler használata garantálja, hogy nem fogy el a legroszabb pillanatban, mondjuk zuhanyzás közben a meleg víz, és nem kell várakozni, míg újra melegszik a megfelelő mennyiség.

A hazai piacon több gyártó által kínált 200 literes bojler közül választhatunk, ezek között természetesen van magas minőségű hazai gyártmány is.

A 2,4 kilowatt fogyasztású, alacsony készenléti energia igényű termék versenyképes a külföldi gyártók hasonló termékeivel, hiszen azokhoz képest lényegesen alacsonyabb áron is megkapható, míg a jótállás és a minőség azonos színvonalon áll.

A HAJDÚ BOJLER ELŐNYEI

A 200 literes bojler előnyei nyilvánvalóak egy kisebb méretű bojlerhez képest, hiszen szinte azonos energiafogyasztással jóval több meleg vizet képes előállítani, emellett a Hajdu bojler kiválóan hőszigetelt és extra korrózióvédelemmel is el van látva.

Napkollektoros rendszerrel pedig, amit a bojlerhez tudunk csatlakoztatni, a meleg víz gyakorlatilag ingyen állítható elő, hiszen a szükséges elektromos áramot a napsugárzás adja.

Hajdu Aquastic Eco 200 Literes Bojler Előnyei

Energiatakarékosság és Környezetbarát Működés

A Hajdu Aquastic Eco 200 literes bojler egyik legnagyobb előnye az energiatakarékosság. A modern szigetelési technológiának köszönhetően a hőveszteség minimálisra csökken, így a bojler hatékonyabban tartja meg a vizet melegen, kevesebb energiát felhasználva. Ez nemcsak a környezetet kíméli, hanem hosszú távon jelentős költségmegtakarítást is eredményez a háztartás számára.

Magas Kapacitás és Kényelem

A 200 literes kapacitás elegendő meleg vizet biztosít akár nagyobb családok számára is. Az Aquastic Eco bojler gyorsan felmelegíti a vizet, így mindig rendelkezésre áll a szükséges mennyiségű meleg víz, legyen szó akár zuhanyzásról, fürdésről vagy mosogatásról.

Tartósság és Megbízhatóság

A Hajdu Aquastic Eco bojler rozsdamentes acél tartálya garantálja a hosszú élettartamot és a megbízható működést. A korrózióálló bevonatnak köszönhetően a bojler ellenáll a vízben található ásványi anyagoknak és vegyszereknek, így hosszú évekig szolgálja a háztartást.

Hajdu Z 200 Literes Bojler Kapacitása

Hány Főre Elég?

A Hajdu Z 200 literes bojler ideális választás nagyobb családok számára is. Általában egy ilyen kapacitású bojler 4-5 fős háztartások számára elegendő, de igények és használati szokások függvényében akár ennél több fő is kényelmesen használhatja. Egy átlagos felnőtt napi melegvíz-szükséglete körülbelül 40-50 liter, így a 200 literes villanybojler bőségesen biztosít elegendő mennyiségű meleg vizet a napi tevékenységekhez.

2 + 8 Év Tartály Garancia

Mit Jelent a 2 + 8 Év Garancia?

A Hajdú bojler gyártói 2 év teljes körű garanciát vállalnak a készülékre, amely minden gyártási hibára kiterjed. Ezen felül a tartályra 8 év garanciát biztosítanak, ami a tartály szivárgására és korróziós problémáira vonatkozik. Ez a hosszú garanciaidő biztosítja a vásárlók számára a nyugalmat és bizalmat, hogy a bojler hosszú távon is megbízhatóan működik majd.

A Garancia Érvényesítése

A garancia érvényesítéséhez fontos a bojler szakszerű telepítése és karbantartása. A rendszeres ellenőrzések és a megfelelő vízkezelés hozzájárulnak a bojler élettartamának meghosszabbításához és a garanciális feltételek teljesüléséhez.

A Hajdú Aquastic Eco 200 literes villanybojler és a Hajdu Z 200 literes bojler kiváló választás minden olyan háztartás számára, ahol fontos a megbízható melegvíz-ellátás és az energiatakarékos működés. A nagy kapacitás, a tartós kialakítás és a hosszú garanciaidő mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ezek a bojlerek hosszú távon is megfeleljenek a család igényeinek. Ha Ön is egy megbízható és gazdaságos megoldást keres otthona melegvíz-ellátására, érdemes megfontolni a Hajdu bojlerek beszerzését.

A HAJDU 200 LITERES BOJLER KARBANTARTÁSA VÍZKŐTELENÍTÉSE

Nem elég csak élvezni a rengeteg melegvíz előnyeit, mint minden használati eszközt időnként karban kell tartani, gondoskodnunk kell róluk, hogy megfelelően és biztonságosan minél tovább, működő képesek maradjanak.

Legjobban a bojlerben felgyülemlő vízkő csökkenti a 200 literes bojlerünk hatásfokát.

A vízkőtelenítést másfél két évente célszerű elvégezni. Minden vízkőtelenítés alkalmával ellenőrizzük a bojler zománcos tartályát védő aktív anód állapotát, ne hagyjuk, hogy teljesen elfogyjon. Az aktív anód hiánya a bojler kilyukadásához, csöpögéshez vezet.

Bízzon meg minket a 200 literes Hajdu villanybojlere karbantartásával, mi kompromisszumok nélkül nagy odafigyeléssel előírásoknak megfelelően végzünk minden bojler javítást Budapest területén

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!