Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Bojler és vízszerelő Budapest

Vízvezeték szerelő

Hajdu villanybojlerek javítása és szervizelése mellett rengeteg Budapesti család és társasház veszi igénybe vízvezeték szerelő szolgáltatásainkat. Bojlerek karbantartása mellet szívesen vállaljuk minden ingatlan vízvezetékének felülvizsgálatát vizes szerelvényeinek szakszerű javítását, igény esetén cseréjét. Munkáink alkalmával rendszeresen találkozunk elavult csöpögő, az ingatlanunkra veszélyes korrodált alkatrészekkel melyek gyakran elkerülhetetlen vízkár okozója lehet.

Fürdőszobai csaptelepek, wc tartályok cseréjétől, akár fürdőszoba felújításig számíthat a vízszerelés területén megszerzett tudásunkra és tapasztalatunkra. Társasházak és lakosság részére is vállalunk pincei nyomó és lefolyó vezetékek cseréjét, strang és alapvezetékek csőtörés elhárítását. Mind a bojler javítás, mind a vízszerelő munkáinkat csak minőségi megbízható bojler alkatrészek, és vízvezeték szerelvények kiválasztásával, használatával vállaljuk. A bojlerünk biztonságos üzemeltetése érdekében az alábbi vizes szerelvények működésére kell a legjobban odafigyelnünk.

vízvezeték elzáró sarokszelep bojler eléVízmelegítő elé beszerelt elzáró csap vagy sarokszelep

Bármilyen csőtörés, vízkár megelőzésében a legfontosabb, hogy a víz utánpótlását, vízömlést a lehető leggyorsabban meg kell szüntetni. Nincs annál rosszabb amikor vízvezetékeink csőtörést szenvednek, tovább tetézzük avval a saját illetve a szomszédjaink vízkárát, hogy lakásunk főelzárója és a vizes berendezések elé beszerelt tartalék elzáró szelepek és csapok rosszul vagy éppen nem is működnek.

A vízszerelő szaküzletek egyaránt árulnak olcsóbb, de gyengébb minőségű és kicsit drágább, de sokkal jobb minőségű elzáró szerelvényeket. A mi tapasztalatunk az,hogy egy ilyen fontos szerelvény kiválasztásánál nem szabad a rövid távú olcsó megoldást választanunk,mivel amikor szükség lehet a használatára előfordulhat, hogy nem fog feladatának megfelelően működni. Ezért mi a magyar gyártású MOFÉM elzárókat ajánluk és építjük be minden esetben a vízvezeték szerelő munkáinknál, és a Hajdú villanybojlerek elé.

Bojler vizoldali bekoteseVízoldali bekötő csövek

Szintén vízkár és csőtörés okozója lehet a gumibelsős kívül fém szövettel ellátott régi víz bekötőcsövek. Főleg a már régen beszerelt flexicsöveknél fordul elő, hogy ha szerelés miatt hozzá nyulnak és megbontják a flexicső hollandi csavarzatát, többé már nem lehet letömíteni mert az elöregedett és megkeményedett belső gumitömlő a hollandi nyakánál megreped megsérűl. Ilyenkor a bekőtőcső cseréjére van szükség

Mi minden szerviz alkalmával javaslatot teszünk a flexibilis vízcsövek cseréjére,melyeket rozsdamentes anyagból készült a helyszínen méretre gyártottra cserélünk, mellyel nemcsak biztonságosabb de esztétikusabb is lesz a vízoldali bekötés.

 vizszereles vizvezetek szerelesFalon belüli vízvezeték cseréje

A régi idők vízszerelésére jellemző volt az anyag hiány a nem szakszerű kivitelezés, technológiai hiányosságok. Ezért gyakran előfordul, hogy a falban lévő vízvezetékek szigetelés nélkül vannak beépítve a fürdőszobáinkban, vizes helységeinkben.

Köztudott, hogy a meszes cementes vakolat korrodálja a vas vízcsövek felületét, főleg ha folyamatosan neves közegben fekszik. Ezért fontos, hogy figyeljünk, és ne hanyagoljuk el a burkolat és a csempe fugák állapotát, mivel a zuhanyzás és a fürdés alkalmával átázhat és magába szívja a vizet a nedvességet a tégla és a vakolat. Emiatt teljesen korrodálódhat a vízvezeték, és előbb utóbb csőtörés lesz a vége.

Társasházi lakásokban gyakran áztatjuk alsó szomszédjainkat a kád pereme és a fali csempe találkozásánál a cement alapú fuga töredezése vagy hiánya miatt. Ezt saját kezűleg is egyszerűen javíthatjuk szaniter sziloplaszt használatával.

Vízvezeték szerelő munkák szakszerű kivitelezése Budapest   06 20 9 420 586

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Vízvezeték szerelő Budapest