Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Inox Gebo bekötőcső bojler vízoldali bekötéséhez

Bojler bekötőcső csere korszerű inox bordás bekötőcsőre

Az általunk végzett bojler karbantartások és a vízmelegítő cseréknél opcionálisan javasolni szoktuk a régi és elavult bekötőcsövek cseréjét. Mai napig találkozunk még fix bekötésű bojlerekkel melyet régen alkalmas technológia és anyag nélkül , jobb híján horganyzott vízvezeték csővel, sokszor bontható csatlakozás nélkül fixen kötöttek rá a vízhálózatra.

Ami megnehezíti a biztonsági szerelvények ( nyomáscsökkentő, bojler biztonsági szelep ) cseréjét. A kilencvenes években terjedtek el a belül gumitömlős, kívül fém szövet hálóval ellátott bekötőcsövek, melyek már flexibilisnek és korszerűnek számítottak, de a mai napig nagyon sok vízkár okozója.

Sokszor szokott problémát okozni ,hogy ezeknek a csöveknek belső átmérője szűkebb keresztmetszetű, és nem biztosít kellő átfolyást. A régóta felszerelt flexibilis bojler bekötőcsövek az idő múlásával elöregedhetnek és szétrepedhetnek, mivel extrém hőingadozásnak vannak kitéve.

A másik nagy hátránya, hogy ha már régi a bojler bekötőcső, megbontás leszerelést követően, visszaszereléskor már nem lehet újra tömíteni és ez miatt, legtöbbször ki kell cserélni. Napjainkban hódit a rozsdamentes azaz inox bordás bekötőcső, ami megfelelő rugalmasságot, tartós és biztonságos kötést tesz lehetővé. Másik nagy előnye , hogy a helyszínen a megfelelő méretre gyártható, ezáltal nem utolsó sorban esztétikusabb kivitelt, és szerelést tesz lehetővé. Ezért minden kép javasoljuk a villanybojler, bekötő csövének cseréjét, a vízkőtelenítés és karbantartás alkalmával.

Bojler bekötőcső csere esetén hívj most : Nyári Tibor Vízvezeték szerelő  06-20-398-7569

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Mobilról kattintva azonnal hívható!
Non-Stop készenléti szolgálat