Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Vízkőtelenítés Budapest VI.-kerület
Budapest VI.-kerület bojler vízkőtelenítés

Bojler vízkőtlenítése Budapesten, Terézvárosban

Ha elektromos készülékeinket ugyanúgy használjuk, mint korábban, mégis azt tapasztaljuk, hogy megnövekedett a villanyszámlánk, nem árt tudnunk, hogy mindezért a villanybojler is felelős lehet. Ha a bojler többet fogyaszt, mint eddig, pedig nem használtuk többet, lehetséges, hogy vízköves a belseje. Ebben az esetben nem érdemes halogatni a probléma elhárítását, hiszen ha nem teszünk ellene semmit, csak rosszabbodik a helyzet, és a

következő hónapban még magasabbra rúg majd a számla. Ha Budapesten, a VI.-kerületben lakik, és szakemberre van szüksége a bojler vízkőtlenítéséhez, hívjon profi vízszerelőt a kerületből!

Előzze meg a komolyabb villanybojler problémákat!

A vízköves bojler többletfogyasztását az okozza, hogy mivel a vízkő hőszigetelésként működik, a fűtőszál nehezebben adja át a hőt, így több energiára – és hosszabb időre – van szüksége a víz ugyanolyan hőfokra való felmelegítéséhez. Ráadásul, mivel a fűtőszál a vízkő alatt túlmelegszik, hamarabb tönkremehet, és ilyenkor már alkatrészcserére is szükség van. Ezt érdemes megelőzni, és vízszerelő szakembert hívni. Ha a tartályban sok vízkő gyűlik össze, a víz mennyisége nem lesz elegendő. Ráadásul a vízkőben kórokozók is megtelepedhetnek, amelyek fürdéskor, zuhanyzáskor vagy mosogatáskor a bőrünkre jutnak.

bojler vizkoteleniteseHonnan tudhatja, hogy vízköves a bojler?

Ha nem biztos benne, hogy a fenti probléma áll fenn, csupán a bojler nem működik rendesen, vagy a korábbinál jelentősen többet fogyaszt, érdemes felkeresnie egy vízszerelőt Budapesten, Terézvárosban, ha ön is ezen a környéken lakik, és ő kideríti, pontosan mi a baj. De számtalan jele van annak, ha vízköves a bojler, így ha alábbiakat tapasztalja, mindenképp hívjon szakembert!

Ha a fűtőszál már nem a vizet, hanem a tartályban összegyűlt vízkövet melegíti, a bojler sokkal hangosabban dolgozik majd, mint korábban, hiszen a 100 fok fölé melegedő fűtőszál körül forrni kezd a víz. A fentiek miatt csepegés is előfordulhat.

Ha az elektromos részekbe is víz kerül, a bojler kicsapja a biztosítékot. Ha a fentiek alapján úgy gondolja, itt az ideje, hogy vízkőtlenítse a bojlert, keresse Nyári Tibor Hajdu bojler szerelőt Budapest VI. kerületében!

csopog folyik viz bojler aljabol BudapestJaj, csöpög a víz a bojlerből

Nagyon sokan keresnek minket Budapest VI.-kerületéből is hogy, csöpög, folyik a víz a villanybojlerük alján lévő műanyag dobozából.

Előfordul, hogy a rozsdás víz nem csak a bojler aljából csöpög, hanem a bojler oldalán folyik végig. A víz megjelenése a bojler külső felületén mindenképp aggasztó, többségében a bojler kilyukadását jelzi.

A Hajdu villanybojlerek tartály jó minőségű acél tartállyal van ellátva zománc bevonattal, aminek a másodlagos védelmét a magnézium védőanód látja el. A zománcozás védelmében ezért legalább két évente ellenőrizni szükséges a védőanód állapotát.

Amennyiben ezt elmulasztjuk akaratlanul is megrövidjük vízmelegítőnk élettartalmát.

Ezért fontos hogy, ne csak vízkőtelenitsük villanybojlerünket, hanem ellenőrizzük és cseréljük is a karbantartás alkalmával az anódot.

Abban az esetben ha elmulasztotta karbantartani és vízkőteleníteni Hajdu 80 literes vagy 120 literes villanybojlerét és az kilyukadt. Hibamegállapítás után azonnal még aznap ki tudjuk cserélni a bojlert, mivel minden VI.-kerületi Terézvárosi címre felkészülten érkezünk.

Nyári Tibor VI.-kerületi Hajdu villanybojler szerelő 06 20 398 7569

Nyari Tibor bojler szerelo budapest 6 kerulet