Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
olcsó bojler javítás Budapest-Nyári Tibor bojler szerelő
Nyári Tibor Hajdu bojler javítás Budapest

Olcsó bojler javítás Budapest - Nyári Tibor Hajdu bojler szerelő

bojler javitás nyári tiborHajdu villanybojlerek javítása olcsón

 A magyar háztartásokban gyakori a melegvízkészítésre használt Hajdu villanybojler, amely általában megbízhatóan is működik.

Azonban bizonyos alkatrészek meghibásodása vagy akár a vízkő is tönkreteheti a készüléket, vagy legalábbis ronthatja a hatásfokát.

Ha hasonlót tapasztal, a legjobb megoldás, ha keres egy olcsó bojlerszerelőt.

A készülék vízkövesedését jelezheti a zajos működés és a megnövekedett villanyszámla is: a bojlerjavítás olcsón ilyenkor csak akkor lehetséges, ha azonnal kihívja a szerelőt: ha ugyanis hagyja fokozódni a problémát, a berendezés kilyukadhat, és teljesen tönkremehet.

Hajdu villanybojler vízkőtelenítése olcsón

A vízköves Hajdu villanybojlerben a vízkő hőszigetelőként működve ellehetetleníti a berendezés hatékony működését, hiszen így több energia és hosszabb idő kell ahhoz, hogy a víz felmelegedjen a kívánt hőfokra. Ha olcsó bojlerszervizt keres, hívjon fel, és rövid időn belül megérkezem önhöz, hogy eltávolítsam a vízkövet fűtési rendszeréből.

Több jelenség van, melyeket tapasztalva vízkő jelenlétére gyanakodhat, például, a bojler hangos vagy csepeg, a fűtőszál körül felforr a víz, illetve a vízmelegítő rendszeresen kicsapja a biztosítékot. Ha önnél is megjelentek a fentiek, ne hagyja súlyosbodni a problémát, inkább keressen egy olcsó Hajdu vilanybojler szerelőt! A bojlert szakszerűen szerelem szét, illetve össze, így a további meghibásodások kizárhatók.

Ne hagyja fokozódni a problémát, inkább keressen egy olcsó bojlerszerelőt

 Ne várja meg, míg a vízkőben megtelepedő baktériumok betegségeket okoznak a családban, hárítsa el a problémát, amint annak első jeleit tapasztalja! A vízkőtelenítés mellet bizonyos alkatrészek cseréjére is szükség lehet, amit szintén olcsón vállalok.

Gyakori például az anódrúd vagy a fűtőszál elöregedése. Az anódrúd a korrózió megelőzésére szolgál: ha nem cserélteti ki azt időben, a készülék berozsdásodhat.

A fűtőszálnál pedig a vízkövesedés jelenti a leggyakoribb problémát: súlyos esetben már nem elég a vízkőtelenítés; az alkatrész cseréjére van szükség.

Ha a fenti problémákat egyedül nem tudta elhárítani, így most olcsó bojlerszerelőt keres, hívjon most!

bojler vizkőtelenités mikor kellMiért alakul ki a villanybojlerben a vízkő?

Sajnos hazánk szinte egész területén keménynek számít a víz. Mit is jelent ez pontosan? A keménységet a vízben található ásványi anyag mennyiség határozza meg, azon belül főként a kalcium és magnézium ionok aránya. A problémát az okozza, hogy a melegítés hatására az ásványi anyagok a fűtőszál falára rakódik, és egy idő után a bojler aljára hull, ahol elkezd felhalmozódni .

A villanybojlerben kialakuló vízkő több problémát is okozhat. Mivel akár a vízhőmérséklet érzékelőt is képes szépen körbe szigetelni, ezért előfordulhat, hogy ennek hatására pontatlan adatokat mérhet. Ez azt eredményezheti, hogy, a bojler vízkővel borított részében túl magas lesz a hőmérséklet, ami a tömítések sérüléséhez, a hőkioldó működésbe lépéséhez vezethet. A vízkő megjelenése tehát egy igazi láncreakciót indít be, ami még az olyan hibátlanul működő készüléket is tönkre tehet, mint amilyen a Hajdu villanybojler.

A megemelkedett hőmérséklet hatására a bojler belsejében elhelyezkedő műanyag merülőcső is sérülhet. Az ott keletkezett megemelkedett melegvíz hatására a cső elmállhat, megrepedhet. Emiatt a villanybojlerből már nem nyerhető ki megfelelő hőmérsékletű víz, ami azt a szerencsétlen helyzetet idézi elő, hogy bár a készülék tökéletesen működik, mégis csak langyos víz folyik a csapból.
A felhalmozódott, lerakódott vízkő a biztonsági szelep működésében is kárt tehet. Ennek az egyik egyértelmű jele lehet a csöpögés.

A vízkövesedés hatására nagyobb lesz a készülékben a hőveszteség, ami azt jelenti, hogy több energiát fog használni a működéshez. Ezt pedig garantáltan érzékelni fogja, ha máskor nem is akkor, amikor kézhez kapja az aktuális energiaszámláját. Ha amúgy minden rendben van a hálózattal, vezetékekkel és nem talál ésszerű magyarázatot az irreálisan magas energiafogyasztásra, akkor könnyen előfordulhat, hogy ez esetben is a vízkő a probléma forrása.

Amennyiben a vízkő felett egyszerűen csak szemet huny, és egyre súlyosbodik a helyzet, akkor meglehet, hogy idővel el kell búcsúznia a szeretett Hajdu villanybojlerétől, ugyanis ha elmarad a bojler karbantartása, a bojler belsejében lévő védő anód se kerül ellenőrzésre ami ha elfogy nem lesz ami védje a tartály zománc felületét és megindul a bojler korróziója, ami készülék kilyukadását okozhatja.

Mit tehet annak érdekében, hogy a Hajdu villanybojlere ne vízkövesedjen?

A vízkövesedés ellen több praktika, módszer is létezik. Ezek közül az egyik a vízlágyító készülékek használata. A speciálisan erre kifejlesztett gépek képesek mérsékelni a vízben fellelhető ásványi anyagok mennyiségét ezzel csökkentve a vízkeménységet. A kellőképpen meglágyított víz nem tud kárt tenni a háztartási gépekben, bojlerben.

Egy másik lehetséges alternatíva, hogy a villanybojler belsejében a hagyományos réz fűtőcsövet zománcozott acéltokban elszigetelt kerámia fűtőtestre cseréljük. Ez által nagymértékben csökkenthető a vízkő okozta károk hatása, a kerámia ugyanis sokkal nagyobb ellenállóságot tanúsít a kemény vízzel szemben.
Ezeken túl ott van a rendszeres felülvizsgálat és vízkőtelenítés, amit sokan kérnek tőlünk azért, hogy meg tudják óvni a villanybojlerüket a kemény víz okozta végzetes károktól. Ennél az opciónál a rendszerességen van a hangsúly, ha ugyanis túl sok idő telik el két vízkőtelenítés között, akkor nem garantálhatjuk, hogy tudjuk menteni a készülékét.

Mennyibe kerül a bojler javítás?

Árainkról a weboldalunkon tájékozódhat. Igény esetén nem csak a vízkőtelenítést végezzük el, hanem kicseréljük a zárófedél tömítést, az anód tömítést és a fűtőszálat is. Minden esetben arra törekszünk, hogy minőségi munkát végezzünk és a bojler javítást követően hibátlanul működjön a készüléke.

Ha tájékozódik az árakról, akkor láthatja, hogy mi az olcsó bojlerszerelők közé tartozunk, akik nem kérnek megfizethetetlen összeget a munkájukért cserébe. A vízkőtelenítést, illetve az esetleges alkatrészeket is ki kell fizetnie, de ezzel tulajdonképpen pénzt spórol, ugyanis hosszútávon egy nem megfelelően működő villanybojler rengeteg plusz költséget eredményez.

Amennyiben ügyel arra, hogy a készülék rendszeresen át legyen vizsgálva, a hibák ki legyenek javítva, a felhalmozódott vízkő pedig el legyen távolítva, akkor megkíméli magát a ráfizetéstől. Persze dönthet úgy is, hogy vállat von és nem foglalkozik a villanybojlerével, de ez esetben a készülék idővel biztosan tönkremegy, akkor pedig újat kell vásárolnia a szerelés árának többszöröséért.

bojler javitás bojler csere BudapestMilyen problémák jelzik, hogy szüksége van egy olcsó bojlerszerelőre?

A Hajdu villanybojlerek a piac élmezőnyében vannak, ami azt jelenti, hogy meglehetősen strapabíró, megbízható készülékek, amik rendszeres karbantartás mellett hosszú éveken keresztül is ki tudják szolgálni a felhasználói igényeket.

Sokan azonban elkövetik azt a hibát, hogy nem törődnek a bojlerük állapotával, működésével, elfeledkeznek a vízkőtelenítésről, illetve egyéb más módon sem védik a készülékeiket a kemény víz okozta hatásoktól. Ha pedig valami szokatlant tapasztalnak a Hajdu villanybojlerük működésével kapcsolatban, akkor addig nem hívnak bojlerszerelőt, amíg feltétlenül nem muszáj.

A bojler számos módon jelzi, ha tárcsázni kell egy megbízható és olcsó bojlerszerelő telefonszámát. Ha például szokatlan hangot ad ki, például búg vagy sistereg, esetleg csöpög vagy ne adj Isten folyik a víz a bojlerből, akkor egy percet sem érdemes várni. A szerelő minél előbb diagnosztizálja a problémát, annál gyorsabban és hatékonyabban tudja megoldani.
Az is egyértelműen a szakember közreműködését igényli, ha azt tapasztalja, hogy néha csak langyos víz folyik a csapból, esetleg észreveszi, hogy a villanybojlere nem kapcsol be.

Ezekkel a problémákkal akkor is foglalkozni kell, ha csak alkalomadtán jelentkeznek, majd utána úgy tűnik, hogy ismét minden rendben van. Az átmenetileg vagy pillanatnyilag felmerülő furcsaságok felett sem szabad szemet hunyni, ugyanis, ha egy Hajdu villanybojlerrel minden 100%-ban rendben van, akkor szokatlan jelenségek nélkül nonstop hibátlanul működik.

Ha mégsem? Akkor itt vagyunk mi, akik azonnal megyünk, hogy alaposan átvizsgáljuk a készülékét és megoldjuk a felmerülő problémákat kedvező áron!

Budapesti Hajdu villanybojler szerelő 06 20 398 7569

 

 

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Olcsó Hajdu bojler javítás Budapest