Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Bojler javítás Budapest Nyári Tibor

Hajdu bojler javítás Budapest - Nyári Tibor bojler szerelő

Hajdú bojler javítás Budapest Nyári Tibor bojler szerelőHajdu bojler javítás 

Bojler javítás azonnal szükségessé válhat, ha villanybojlere csöpög, folyik ,vagy nem melegíti a vizet.

Családi vállalkozásunk a hazai gyártású Hajdu bojlerekre specializálódott. 1991 óta javítjuk a Budapesti Hajdu bojlereket.

Évente 700-800 Hajdu villanybojlert javítunk meg, dolgozunk a hét minden napján. Ezért ha nincs lehetősége szabadságot kivenni, időzíthetjük hétvégére is a bojler javítását.

Egyre magasabb a villanyszámla? – Zúg sistereg? – Csöpög folyik a bojler alja? – Hívja Nyári Tibor bojler szerelőt a hét minden napján

 

 

 

Villanybojler javítás Budapest összes kerületében

Hajdu villanybojler javítás alkalmával teljes alkatrész arzenállal érkezünk minden Budapesti címre. Minket nem érhet váratlanul, ha alkatrészeket kell cserélni mivel mindig minden, van nálunk, ezért mi a lehető leg költséghatásosabban, tudjuk elvégezni a javítást. Mivel elég egyszer kimennünk a címre nem kell előre felmérni a bojler hibáját, azonnal meg tudjuk javítani a Hajdu vízmelegítőket.

Van persze kivétel, sokszor a karbantartások hiánya miatt menthetetlenül korrodál és kilyukad bojlerünk. Ezért minden csöpögő vízmelegítőhöz úgy érkezünk, hogy van nálunk talonba egy 80 literes vagy 120 literes Hajdu bojler. Így akár azonnal le tudjuk cserélni javíthatatlan bojlerét.

Hajdu bojler javítás azonnal

A magyar háztartások leggyakoribb bojlere a 120 literes Hajdu villanybojler. Ami akár egy 4 fős család melegvíz igényét is ki tudja szolgálni. Persze csak akkor ha, rendszeresen karbantartjuk, és vízkőtelenitjük elektromos melegvíz termelőnket. Ezért ne feledjük, hogy két-három évente gondoskodnunk kell a vízkő eltávolításáról és az aktív anód cseréjéről.

Egy négytagú család számára a 120-200 literes bojler már kielégítő lehet. A megfelelő bojler kiválasztásánál azonban át kell gondolni a háztartás melegvízigényét, továbbá fontos számításba venni azt is, hogy hány vízvételi helyiséget szeretnénk kiszolgálni egyszerre a villanybojlerrel.

A villanybojler méretének kiválasztásánál át kell gondolni a melegvízigényt. A 100 literes bojlerek több mint elegendőnek bizonyultak 2 ember részére. A 80 literes a közepes melegvízigény esetén ideális 2 fő részére. Az 50 literes bojler is elegendő lehet takarékos melegvízigényű személyeknek, jellemzően konyhai bojlerrel is szerelt lakásokba.

Amennyiben ezt megtesszük, számíthatunk arra, hogy bojlerünk élettartalma megnő, és villanyszámlánk vele arányosan csökken. Mivel a túlzott vízkő mennyiség miatt meghosszabbodik, kitolódik a melegvíz felfűtési ideje. Egy 120 literes Hajdu villanybojler felfűtési ideje kb. 4 óra. Egy vízköves 120 literes bojler felfűtési ideje akár egy két órával is megnőhet. Ami többletfogyasztást eredményez és nőhet a villanyszámlánk.

bojler javítás fűtőszál hibaBojler javítás – Nincs melegvíz nem melegít a bojler

Talán a leg gyakoribb Bojler hiba, amikor nem fűt nem melegít a bojler. Mit tehetünk ilyenkor? Megszüntethető a hiba?

A bojler hibáját okozhatja a fűtőszál meghibásodása, a hőkorlátozó túlmelegedése, belső összekötő vezetékek megégése szakadása.

Bármiféle hiba elhárítását csak a bojler áramtalanítása után szabad megkezdeni. Ha nem a bojler biztosítékja oldott le, akkor a javítás megkezdése elött keressük meg a bojler biztosítákját és kapcsoljuk le.

Gyakori jelenség, amikor nem melegszik a bojler, hogy a bojler hőkorlátozója kapcsol ki, veszi el az áramot a fűtőszáltól. Ez akkor következik be, amikor a hőkorlátozó 100 fok feletti hőmérsékletet érzékel.

Ilyenkor reteszeli, elveszi a fűtést. A bojler hőkorlátozó rendelkezik egy reset gombbal, amivel újra lehet indítani a bojlert miután vissza hűlt a bojlerben lévő víz.

A bojler hőkioldó általában a túlzott vízkőképződés miatt kapcsol ki, tehát ilyenkor a bojler javítás, a bojler vízkőtelenítésében merül ki.

A bojler fűtőszál hibáját, szakadását, repedését is általában a vízkővesedés miatti túlhevülés váltja ki.

Ezért ne feledje, hogy minden bojlert vízkőteleníteni kell 1-2 évente

Mi minden bojler vízkőtelenítés alkalmával kicseréljük a bojler fűtőszálát és a magnézium védő anódot is. Így nem csak karbantartjuk Hajdu villanybojlerét hanem fel is újítjuk, mivel az összes víztérben lévő alkatrészt kicseréljünk.

Bojler javítás Nyári Tibor BudapestNyári Tibor bojler javítás, villanybojler szerelés

Válassza Nyári Tibor Hajdu villanybojler szerelő szolgáltatásait és nem fog csalódni.

Mi áljuk a szavunkat, mi nem hagyjuk cserben, mi ha ígérjük és megbeszéljük a javítás időpontját, menni fogunk.

Nem kell hiába várni ránk, hívjon minél hamarabb, ha 80 literes vagy 120 literes Hajdu villanybojlere javításra, vagy karbantartásra szorul, Budapest bármely kerületében.

Megemelkedet villanyszámlája? bojleréje gyanakszik? Zúg sistereg? Lassan melegíti fel a vizet? Lehet, televan vízkővel?

Akkor eljött a villanybojler karbantartásának ideje. Hívjon most! És mi indulunk azonnal.

Hajdú bojler javítás Budapesten probléma mentesen, hoppá felár nélkül!

Hajdu villanybojler javítás Budapest

Nyari Tibor bojler javitas Budapest

Nyári Tibor bojler szerelő