Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Hajdú villanybojler vízkőtelenítés Budapest
bojler tisztítása vízkő eltávolítása

Egyszerű és gyors a villanybojler vízkőtelenítés

Hajdú villanybojler vízkőtelenítés Budapest


A megfelelő vízellátás minden lakásban kulcsfontosságú, éppen ezért néha plusz szereléseket kell végezni. A villanybojler használatáról már biztosan sokan hallottak, viszont azt kevesen tudják, hogy a villanybojler vízkőtelenítés mennyire fontos.

Hajdu bojler vízkőtelenítés szombat vasárnap isCsaládi vállalkozásunk több éve foglalkozik bojlerek javításával Budapest területén, éppen ezért szeretnénk felhívni a figyelmüket arra, hogy a villanybojler vízkőtelenítést rendszeresen el kell végezni.

Ezek a berendezések, mivel intenzíven igénybe vannak véve, könnyedén megrongálódhatnak, amennyiben nem megfelelően használják.

Bármilyen problémával is nézzen szembe, mi azt biztosan meg tudjuk oldani, hiszen több éves tapasztalattal rendelkezünk, így kevés olyan dolog van, amit még nem láttunk.

Vízköves bojler előjelei

• Megnövekszik az áramfogyasztás
• A fűtés hangosabbá válik
• Csepegés

Miért kell vízkőteleníteni a villanybojlert

Problémák bármikor felléphetnek, így ezekre nehéz felkészülni, viszont, ha mindig odafigyel a berendezései működésére, akkor ezeket könnyen ki lehet javítani.

Sokan kérdezik tőlünk, hogy a villanybojler vízkőtelenítés hogyan működik és milyen gyakran kell elvégezni ezt a műveletet. Minden esetben a villanybojler szétszerelésével lehet csak ettől megszabadulni, a tapasztalatok szerint másfél két évente kell tisztítani a bojlert.

miért kell vízkőteleníteni a villanybojlertEz azért van, mert a víz keménysége, minden településen más lehet éppen ezért a villanybojler vízkőteleítés menete is változó lehet.

A kis mennyiségű lerakódás még nem tesz olyan nagy kárt a berendezésben, viszont, ha több hónapig, esetleg évekig nem figyel oda erre a problémára, akkor könnyen lehet, hogy teljesen el fog romolni a bojler.

Elég a bojler vízkőtelenítés, vagy szükség lehet még valamire?

Igen, aki nem csak a villanyszámláján akar spórolni, hanem szeretné gond nélkül évekig használni forróvíz tárolóját. Szükséges ellenőrizni minden karbantartás alkalmával a magnézium védőanódot is. Mivel az anód védi a tartály zománcos felületét a korróziós folyamatoktól. Amikor hagyjuk teljesen lefogyni az anód magnézium felületét, megszűnik az anód védő hatása.

Bojler vízkőtelenítés fűtőszál cserével

Családi vállalkozásunk minden villanybojler vízkőtelenítés alkalmával elvégzi a régi fűtőszál cseréjét is, hogy évekig gond és meghibásodás nélkül tudjon újra üzemelni elektromos vízmelegítője. Az új fűtőszál biztosítja, hogy minden nap elegendő melegvíz legyen családja számára.

 

nincs melegviz villanybojlerA villanybojler vízkőtelenítést minden estben a helyszínen végezzük..

Amennyiben nem tudja, hogy pontosan milyen problémával néz szembe, kérje munkatársaink segítségét, mert ők meg tudják mondani, hogy mit és hogyan kell elvégezni.

Abban az esetben amikor nem fűt nem melegít a vízmelegítőnk, a villanybojler vízkőtelenítés sokat segíthet, de előfordulhat, hogy további alkatrészek cseréjét is el kell végezni.

Hőkorlátozó ellenőrzése, hőfokszabályzó cseréje

A villanybojler karbantartása előtt ellenőrizni szoktuk a bojler elektronikáit azaz a hőkorlátozót és a hőfokszabályzót is.

Mindkét elektronika hibás működése további problémákat okozhatnak a bojler működése során. Ezek a problémák  a bojler túlmelegedéséhez, a víz gőzösödéséhez illetve melegvíz hiányához vezetnek.

A hőkioldó túlmelegedéséhez, a fűtés létiltásához vezet a felhalmozódott vízkő. Szintén a vízkő jelenlétét jelzi a zúgó sistergő hang a bojlerből a melegítés során. Tehát ha ezek a jelenségek megjelennek bojler vízkőtelenítésre, karbantartására lesz szükség.

A bojler által termelt vízkő mennyísége egyenesen arányos a beállított hőfokkal és a felhasznált melegvízzel.Tehát minnél több melegvízet fogyasztunk, minnél nagyobb hőfokon annál gyorsabban termelődik a vízkő a villanybojlerben. Ezért ha tehetjük ne állítsuk 55-60 C foknál magasabb hőmérsékletre a bojler hőfokszabályzóját.

Több módon is kapcsolatba tud velünk lépni, viszont arra kérjük, hogy minél hamarabb keressen fel minket, ha észlel valamilyen problémát.

A vízkőtelenítés ára: 25.000 Ft, az alábbi bojlerek esetÉben:

Hajdu 80 literes bojler
  • Vízkőtelenítés + új fűtőszál + új anód + új tőmítések
  • Régi típusú ZE Hajdu villanybojler esetén: Z 50 E, Z 80 E, Z 120 E, 
  • Új típusú ZEK Hajdu villanybojler esetén: Z 30 EK , Z 80 EK , Z 120 EK, 
  • Hajdu ECO Aquastic villanybojler esetén: Aq 80 , Aq100 , Aq 120 
  • Kiszállási díj + 4000.-Ft

A vízkőtelenítés ára: 31.000 Ft, az alábbi bojlerek esetében:

Hajdu 120 literes bojler
  • Vízkőtelenítés + új fűtőszál + új anód + új tőmítések
  • Régi típusú ZE Hajdu villanybojler esetén: Z 150 E, Z 200 E
  • Új típusú ZEK Hajdu villanybojler esetén: Z 150 EK, Z 200 EK
  • Hajdu ECO Aquastic villanybojler esetén: Aq 150 , Aq 200 
  • Kiszállási díj + 4000.-Ft

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Hajdu villanybojler vízkőtelenítés Budapest