Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
gáz bojler helyett villanybojler

Villanybojler gáz vízmelegítő helyett

gaz bojler helyett villanybojlertGáz vízmelegítő cseréje villanybojlerre Budapest

A gáz vízmelegítőket egyre több helyen cserélik le villanybojlerre – ami nem is baj, hiszen a kémények rossz állapota miatt nagyon sok gázmelegítőről állapították meg, hogy veszélyes. 

Sajnos még mindig nagyon sokan vannak, akik nem tudnak vagy nem szeretnének pénzt áldozni a cserére, mondván, jó lesz még az a gázmelegítő, ha eddig sem volt probléma, ez után sem lesz – ez azonban a legrosszabb hozzáállás. Ha valaki – főleg ha egy hozzáértőről van szó – felhívja a problémára a figyelmet, akkor azt érdemes is komolyan venni, hogy elkerülhessük a bajt, esetlegesen egy végleges tragédiától mentsük meg magunkat. 

A megoldás a villanybojler gáz vízmelegítő helyett.

gaz vizmelegito csereje villanybojlerre

Sokan nem veszik komolyan a gázmelegítők károsodásait, vagy a kémények rossz állapotát, ami ma nagyon sok halálesethez vezet ma Magyarországon. Megint jön a tél, megint ugyanúgy ki vannak téve azok az emberek a lehetséges veszélyeknek, akik gáz átfolyásos vízmelegítőt használnak, akinél valamilyen hiányosság van a gázkéményben, akiknél romlott az évek alatt a kémények minősége stb. A probléma ellen pedig lehet és kell is tenni, így óvhatjuk meg magunkat a bajtól.

A villanybojler gáz vízmelegítő helyett lehet egy praktikus és hosszú távú megoldás. Azért mondjuk, hogy praktikus, mert amikor beszerelnek egy villanybojlert, akkor az azt jelenti, hogy évekig nem kell semmilyen problémától és meghibásodástól tartani, nem kell az esetleges szén-monoxid mérgezéstől nap, mint nap rettegni stb.

Ha döntenie kell, érdemes a villanybojler mellett dönteni. Ennek fő oka a biztonság. Egy villanybojlerrel biztos lehet benne, hogy hosszú évek múlva sem fog fenn állni szén-monoxid mérgezés veszélye, továbbá, évi egyszeri karbantartással hosszútávon, gond nélkül fog működni, így még a villanyszámlát is csökkentve (az éves karbantartás megőrzi a gazdaságos áramfelvételt). További érv az áramos bojler mellett, hogy gáztervre (és költségeire) sincs szükség.

Összehasonlítva a két típust azt lehet mondani, hogy a villanybojler egy biztonságosabb, olcsóbb megoldás, és hosszútávon mindenképpen praktikusabb. A villanybojler esetében nem kell tartani szén-monoxid-szivárgástól, rendszeres karbantartás mellett pedig hosszú évekig képes tökéletesen működni. Gáz ellen szólhat a költséges kémény bélelés a folyamatos szabály szigorítások miatt vagy a kötelező gázterv készítése.

Természetesen ehhez hozzá tartozik, hogy a villanybojlert a megfelelően karban kell tartani, de ez évi maximum egy tisztítást igényel, amikor eltávolítjuk a vízkövet. Ezzel az egy feladattal egy villanybojler nagyon sokáig képes tökéletesen működni, és még az áramszámlán is tud módosítani egy kicsit – csökkenteni azt. A modern villanybojler gáz vízmelegítő helyett egy nagyon jó megoldás lehet, főleg akkor, ha fontos Önnek a család biztonsága.

gaz vizmelegitoAjánlatunk, hogy nézesse meg a kéményt még a tél és a hideg, a fűtésszezon beindítása előtt, és ha a szakember úgy találja, hogy az nem megfelelő, akkor cserélje a gázmelegítőt villanybojlerre.

Természetesen a cserét nem csak ebben az esetben érdemes átgondolni, hanem például akkor is, ha túl drágának ítéli meg a gázt, vagy nem találja elég biztonságosnak az ezzel való vízmelegítést.

Amire még nagyon fontos odafigyelni, hogy csakis szakemberrel szereltesse be a villanybojlert, mert az csak akkor lehet teljesen biztonságos.

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Gáz vízmelegítő cseréje villanybojlerre Budapest

Gáz vízmelegítő cseréje Hajdu villanybojlerre Budapest területén

 AquasticAquasticAquasticZ - ErPZ - ErPZ - ErP
  50 liter 80 liter 120 liter 50 liter 80 liter 120 liter
Hajdu villanybojler ára
Villanybojler házhoz szállítása
Régi vízmelegítő leszerelése
Új villanybojler felszerelése
Kémény lefalazása
Gázzezeték ledugózása
Új víz bekötőcsövek ( inox )
Csepvíz vezeték kiépítése
Az új bojlerhez az elektromos hálozat bővítését és kiépítését nem vállaljuk!
  137 000 Ft 135 000 Ft 145 000 Ft 152 000 Ft 150 000 Ft 160 000 Ft

Gáz vízmelegítő cseréje Ariston Velis Evo villanybojlerre Budapest területén

 Velis Evo 50Velis Evo 80Velis Evo 100
  45 literes 65 literes 85 literes
Ariston Velis Evo villanybojler ára
Villanybojler házhoz szállítása
Régi vízmelegítő leszerelése
Új villanybojler felszerelése
Kémény lefalazása
Gázzezeték ledugózása
Új víz bekötőcsövek ( inox )
Csepvíz vezeték kiépítése
Az új bojlerhez az elektromos hálozat bővítését és kiépítését nem vállaljuk!
  160 000 Ft 170 000 Ft 175 000 Ft

Ajánlatunk nem tartalmazza a gázszerelés, gázterv és gázátadás költségét

Nyári Tibor bojler szerelő

Kapcsolatfelvétel, üzenetküldés

Kapcsolat

Nyári Tibor Hajdú villanybojler szerelő

Hívjon minket bizalommal!

06-20-398-7569