Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Bojler szerelő Budapest Nyári Tibor
Nyári Tibor Hajdu villanybojler szerelő Budapest

Vegye igénybe Nyári Tibor bojler szerelő szolgáltatásait akár most is hívhat

Nyari Tibor bojler javitas Budapest

Cégünk, közel 30 éves múltjának köszönhetően, rengeteg tapasztalatra tett szert a bojlerek világában, így alapos szaktudással, gyorsan, költséghatékonyan, időhúzás nélkül találunk megoldást bármilyen bojlerrel kapcsolatos problémára.

HAJDU VILLANYBOJLER SZERELŐ - NYÁRI TIBOR

Nyári Tibor neve a Hajdu bojlerszervizesek között ismert, az országban az elsők között kezdett el a bojlerszervizelésről blogolni. Visszajelzések, ismereteink alapján a bojler-javitas.hu weboldalt az ország minden területéről olvassák, sokszor nem csak a házi barkácsolók, hanem a konkurens szervizesek is.

1991 óta a piacon = Nagyfokú szakértelem

Precíz, gyors, minőségi munkavégzés

Stabil, fix létszámú, megbízható alkalmazottak

Rejtett költségek nélküli munkavégzés (árlista)

Azonnali hibaelhárítás, villanybojler javítás

Szervizautónkban minden alkatrész és szerszám rendelkezésünkre áll

Kiszálláshoz használt autó

Kiszállás pontos érkezéssel

Bojlerszerelő brigádunk pontosan, időre érkezik. Mivel törekszünk arra, hogy már a telefonos egyeztetés során bemérjük a fennálló problémát, így már a helyszínre is az összes szükséges felszereléssel, szerszámmal ellátva érkezünk.

A Hajdu alkatrészek mindig elérhetőek és megtalálhatóak nálunk, így szemben sok céggel, nálunk nem telik el felesleges idő az alkatrészek utáni rohangálással. Ebből kifolyólag gyorsan és hatékonyan dolgozunk!

Mikor van szükség bojler szerelőre?

szerszám ikon

Rendszeres karbantartás esetén

A magyar Hajdu bojlerek rendkívül megbízhatók és hosszútávon is nagyon jól működő bojlerek a piacon, de mint minden háztartási berendezésnek, úgy a bojlereknek is szükségük van rendszeres karbantartásra. A bojler szerelő feladata, hogy elhárítsa a vízkövesedés problémáját, hogy ellenőrizze, szükség esetén cserélje az aktívanódot, ezek által megelőzve a bojler csepegését, folyását, kilyukadását.

készülék csere ikon

Villanybojler csere, javítás

Ha viszont már megtörtént a baj, akkor a cserét is szerelőre kell bízni, hiszen megfelelő szaktudás nélkül veszélyes otthon neki látni ennek a feladatnak. Ha bármilyen furcsaságot, hibát, rendellenességet tapasztalunk a bojler működésében, mindenképp szerelőt kell hívni javítás céljából. Ennek két fontos oka van. Egyrészt, ha mellőzzük a javítást, akkor valószínű, hogy később vagy egy új bojlerbe kell beruházni, másrészt viszont akár meg is sérülhetünk, ha olyan típusú hiba merül fel.

anód ikon

Alkatrészek beszerzése esetén

Az alkatrészek beszerzése sokszor lehet macerás feladat, főképp, ha nem tudjuk, hol keressük. Cégünknél nem kell tartani attól, hogy valamilyen alkatrész nem lesz beszerezhető, hiszen már a helyszínre is alkatrészekből bekészülve érkezünk. Csapatunk Hajdú bojlerekre specializálódott, melynek számos oka van, de a legfontosabb indok egy rövid mondatban összefoglalva: Minőség, elérhető áron.

kérdőjel ikon

Konzultáció bojler vásárláshoz

Ma már számtalan típusú bojlert találunk a piacon, ami egyfelől jó, hiszen a saját igényeinkre szabva tudjuk kiválasztani a megfelelő bojlert, másfelől viszont a bőség zavara problémát is okozhat a választásnál. Szerelőt tehát akkor is hívhatunk, ha bizonytalanok vagyunk, milyen típusú Hajdu bojlert válasszunk, hiszen ekkor sokféle szempontot kell figyelembe venni (mint például fürdési szokások, bojler használók száma stb.). Kérdezzen bojler szervizest a bojlerekről!

Keressen minket bizalommal!

Nyári Tibor bojler szerelő

Kapcsolatfelvétel, üzenetküldés

Kapcsolat

Nyári Tibor Hajdú villanybojler szerelő

Hívjon minket bizalommal!

06-20-398-7569