Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Ariston Velis Evo 50 literes villanybojler árak

Ariston Velis bojlerekről

Nem csak, hogy megfizethető, de korszerű megoldás is a vízmelegítési problémák orvoslására. Hogy miért mérvadó a korszerű tervezés? Az energiahatékonyság, a széles körben élvezhető kényelem, a tökéletes komfort, a minimális ökológiai lábnyom, a technológiai innováció mind-mind részei a teljes egésznek, melyet „korszerű” jelzővel illetünk.

A kémények miatt életveszélyessé vált gáz vízmelegítők helyett a legoptimálisabb választás, a szögletes kialakítása miatt helytakarékos, vízszintesen, és függőlegesen is szerelhető Ariston Velis Evo beszereltetése, melyet cégünk rugalmasan, házhoz szállítással együtt vállal. Természetesen az ideális kapacitás kiválasztásához érdemes számba venni a háztartásban található csapok, szaniterek, mosdók számát, hiszen ehhez lehet igazítani a villanybojler tartályának méretét. Az, hogy a kiszemelt készülék esztétikus, és programozható alternatívát kínáljon természetes elvárás, így ehhez tökéletesen alkalmazkodtak a gyártók.

 aricton eco evoAz Ariston Velis Evo villanybojler ára felszereléssel, házhozszállítással kedvező lehetőséget biztosít arra, hogy lecserélje alkalmatlanná vált vízmelegítőjét egy innovatív, modern eszközre, mely minden elképzelésének maradéktalanul megfelel. A pontos számokat nézve, az Ariston Velis Evo 20% energiát takarít meg, optimális működésével.

Az ECO szisztéma ugyanis radarozza a felhasználói szokásokat, melyeket memóriakártya segítségével rögzít. Az így megszerzett tudásanyagot végül az energiaveszteség minimalizálására, és a hatékonyság növelésére használja fel. Az eltárolt adatokból kiderül, hogy napszakra lebontva az adott háztartásban mennyi víz fogyott.

A rendszer intelligenciáját jelzi, hogy a ciklikusságot is figyeli, és ennek megfelelően állítja be az eszköz paramétereit. A gyakorlatban ez annyit tesz, hogy éjszaka, érzékelve az inaktivitást, 30%-kal csökkenti a víz hőmérsékletét, majd amire eljön az ébredés, s ezzel együtt az aktív használat: mosakodás, fürdés stb. ideje, addigra a vízmelegítő elkészíti a megfelelő mennyiségű, és minőségű vizet. Ráadásul a programozhatóságnak köszönhetően az Ariston Velis Evo képes eltárolni két zuhanyozási időpontot, melyek ismeretében a lehető legtakarékosabb módon teremti meg a komforthoz szükséges feltételeket.

Ariston velis evo villanybojlerAz Ariston Velis Evo villanybojler ára felszereléssel, házhozszállítással nem terheli meg a pénztárcáját, különösen annak tudatában nem, hogy a csere, vagy beépítés után milyen gyorsan, kényelmesen, és ezzel együtt gazdaságosan juthat hozzá a vágyott mennyiségű, és minőségű meleg vízhez.

A dupla tartály is ezt a komfortot szolgálja, hiszen nem csak a sebesség fokozható általa, de a hatékonyság is, pláne, hogy a két elem külön-külön is vezérelhető.  Az Ariston Velis Evo NTC vezérléssel működik, ami a gyakorlat nyelvére lefordítva azt jelenti, hogy termosztát helyett egy NTC alapú vezérlő érzékeli a hőmérsékletváltozást, s ezzel együtt jelet ad a rendszernek a vízmelegítés elkezdéséhez. Így a fűtő spirál kiégésétől, és a konstrukció elfüstölésétől nem kell tartania.

7 év garanciaMinden Ariston Velis villanybojler 7 év garanciával rendelkezik abban az esetben ha évente ellenörízteti és szervízelteti a Ariston szakszervíz szakemberével

 

ariston villanybojlerek

Hívjon minket bizalommal
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569