Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Hajdu konyhai elektromos vízmelegítő 10 literes villanybojler

KONYHAI 5 ÉS 10 LITERES VÍZMELEGÍTŐK FELSZERELÉSE, CSERÉJE

Nyari Tibor bojler javitas Budapest

Hajdu FTA 5 és FTA 10 konyhai kis bojlerek beszerelése Budapest


Mai napig népszerűek Budapest konyháiban a kis helyigényű Hajdu FTA 5 és FTA 10 literes elektromos vízmelegítők használata. Nagy előnyük a nagyobb társaikkal szemben, hogy csak annyi meleg vizet tárolnak és melegítenek, amennyi elég lehet egy mosdó vagy mosogató ellátására. A kis vízmennyiségnek köszönhetően gyorsan felfűtik az 5 - 10 litert.

Előnyei közé sorolható, hogy használatukkal csökkenthetjük a vízszámlánkat is, mivel a lehető legközelebb helyezkedik el a csapoló egység a tároló tartályhoz, így nem kell percekig folyatnunk a vizet, hogy a melegvíz megjelenjen.

Ez a jelenség biztosan ismerős azoknak akiknek a fürdőszobában helyezkedik el a vízmelegítő és a távolabb eső konyhában mosogatni szeretnének, több liter víz is elfolyhat mire oda ér a melegvíz. Praktikus lehet még wc-k ben lévő kézmosók melegvíz ellátására is. Használatakor nincs szükség cirkulációs vízvezeték kiépítésére

 

Hajdu kisbojler FT 10 vizmelegitoSzabadkifolyású 5 és 10 literes bojlerek bekötése mosogató fölé

A konyhai kis helyigényű Hajdú FT5 – FT10 literes szabadkifolyású elektromos vízmelegítők különböző típusai között megtalálható felső elhelyezésű ás alsó elhelyezésű is. A felső elhelyezésű kivitelnél a villanybojler és a csaptelepe a mosogató felet csatlakozik a vízvezetékhez.

Új Hajdu 5-10 literes elektromos vízmelegítő beszereléssel Budapesten - áraink

Az alsó elhelyezésű elektromos vízmelegítő esetében viszont a mosogató szekrényben a mosogató tálca alatt helyezkedik el a tartály.

A szabad kifolyású azt jelenti, hogy a kis bojler műanyag víz tartálya, nem alkalmas arra hogy nyomás alá kerüljön.

Ezért csak a villanybojlerhez járó csapteleppel használható, ami csak akkor engedi a vizet a tartályba, ha kinyitjuk a melegvíz oldali szelepet, így a beáramló víz szabadon, nyomás növekedés nélkül halad át a tartályon.

Használat után a melegítés következtében megnövő vízmennyiség is ki tud csöpögni a speciális csaptelepen keresztül a mosogató tálcába, védve a kis bojler tartályát a repedéstől. Tehát ezeknél a speciális villanybojler csaptelepeknél természetes, sőt elengedhetetlen, ha elzárás után csöpögnek egy ideig.

FIGYELEM! a szabadkifolyású kisbojlerek esetében tilos hagyományos csaptelepet használni

A kis űrtartalmú Hajdú elektromos vízmelegítők gyári vezetékkel és dugvillával vannak ellátva ezért elektromos bekötésük egyszerű, csak be kell dugni a megfelelő és szabványos 220 voltos földelt aljzatba

 • A felső elhelyezésű 5 literes kisbojler típus jelzése Hajdu FT 5
 • A felső elhelyezésű 10 literes kisbojler típus jelzése Hajdu FT 10
 • Az alsó elhelyezésű 5 literes kisbojler típus jelzése Hajdu FTA 5
 • Az alsó elhelyezésű 10 literes kisbojler típus jelzése Hajdu FTA 10

Hajdu konyhai kisbojlerek komplett bojler csere áraHajdu FTA 5Hajdu FT 5Hajdu FT 10Hajdu FT 10Hajdu Z 10
  5 liter 5 liter 10 liter 10 liter 10 liter
Új Hajdu 5 - 10 literes villanybojler ára
Új villanybojler házhoz szállítása
Régi vízmelegítő leszerelése
Új villanybojler felszerelése
Új víz bekötőcsövek ( inox )
Régi villanybojler elszállítása
  70.000 Ft 70.000 Ft 75.000 Ft 75.000 Ft 75.000 Ft

HAJDU KISBOJLER CSERE ALKALMÁVAL AZ ALÁBBI ANYAGOKRA LEHET MÉG SZÜKSÉG:

 • Nyomáscsökkentő szelep: 10.000.-Ft
 • Bojler elzáró sarokszelep 1db: 3.000.-Ft
 • Bojler átdübelezése : 5.000.-Ft

Zárt rendszerű ZA 10 literes vízmelegítő felszerelése bekötése


A konyhai kis bojlerek típusai között megtalálható a zárt rendszerű ZF 10 literes kivitel. Amely annyiban különbözik a szabad kifolyású társától, hogy az elektromos vízmelegítő tartálya műanyag helyett acélból készül és zománcos védelemmel van ellátva.

A zárt rendszerű ZA 10 literes kisbojler legnagyobb előnye hogy tetszés és dizájn szerint választhatunk hozzá a lakásunkhoz és berendezéshez illő csaptelepet.

Nem szükséges speciális bojler csapot használnunk így nagyobb szabadsággal választhatunk számunkra tetsző konyhai vagy mosdó csaptelepet. Viszont a túlnyomás ellen itt is védekezni kell, hiába acél a tartály, a megnövekedett víznyomást ennél a típusnál is ki kell engedni a bojlerből.

Ezt a feladatot látja el a bojler biztonsági szelep, aminek túlfolyó csonkján keresztül távozik a felesleges víz. A túlfolyó csöpögő vizet célszerű csatornahálózatba kötni.

 • A felső elhelyezésű 10 literes zárt rendszerű kis bojler típus jelzése Hajdu ZF 10
 • Az alsó elhelyezésű 10 literes zárt rendszerű kis bojler típus jelzése Hajdu ZA 10

Hajdu kisbojler FTA 10 vizmelegito BudapestFTA5 literes 10 literes villanybojler cseréje Budapest mosogató alá

Családi vállalkozásunk Budapest egész területén kedvező áron vállalja Hajdu típusú konyhai kisbojlerek cseréjét, bekötését nagy tapasztalattal. Hívjon bátran akár most ha csöpög, nem fűt, vagy kilyukadt 5 literes vagy 10 literes villanybojlere.

Használja ki sokéves tapasztalatunkat!

Természetesen minden konyha más és más, így kis vízhasználat esetén a Hajdu vízmelegítő 5l alsó kivitelezés akkor jöhet jól, ha nincs hely elhelyezni a kis tartályt a mosogató felett. Abban az esetben, ha nem fér be az elektromos vízmelegítő a mosogató alá, akkor érdemes a Hajdu vízmelegítő 5l felső típust választani, hiszen ebben az esetben a bojler a mosogató feletti csaptelephez lesz hozzákötve.

A Hajdu vízmelegítő 5l alsó csaptelep beszerelését semmi esetre se bízza szakképzetlen kezekre, mert ha nem sikerül pontosan beüzemelni, akkor az akár az egész konyhának a vízhálózatát tönkreteheti.

Az elektromos forróvíz tárolók bekötését emiatt mindig szakemberre érdemes bízni, hiszen így lehet csak garantálni az optimális működést, illetve a garanciális feltételeket is csak ebben az esetben lehet érvényesíteni később.

A Hajdu 10 literes vízmelegítőt akkor szoktuk ajánlani, ha sokat kell használni a nap folyamán a konyhai csapot, hiszen egy átlagos háztartásban a nap nagy részében az emberek nem nagyon vannak otthon, így az esti és reggeli használathoz elegendő szokott lenni az 5 literes kivitel.

Emiatt a 10 literes elektromos vízmelegítőket azokban az esetekben szokták főként kérni, amikor valaki a családból egész nap otthon van és aktívan használja a konyhát a napi sütés-főzés során.

Csak tapasztalt szakemberre bízza a szerelési feladatokat!
A vízmelegítő bekötés, felszerelés és egyéb kisebb alkatrészek beszerzése valamint felillesztése nem gyerekjáték, hiszen komoly elektronikai háztartási gépekről beszélünk, amelyek csak akkor tudnak optimálisan működni hosszútávon, ha a felszerelést sokéves tapasztalattal rendelkező profi szakember végzi.

Mindegy emiatt, hogy az Ön konyhájába 5 literes vagy 10 literes, alsó vagy felső tartályos Hajdu forróvíz tárolót kell felhelyezni, szakképzett csapatunkban rengeteg profi dolgozik már évek óta, akiknek a kisujjukban van már az ilyen típusú beszerzési, szerelési és beüzemelési feladatok ellátása.

 

Hajdu FT5, FT10, FTA5, FTA10 vízmelegítő mérete, űrtartalma, tömege, energiahatékonysági sotálya, teljesítménye
Hajdu FT5, FT10, FTA5, FTA10 vízmelegítő műszaki paraméterei

Mi nagy tapasztalattal és szakértelemmel végezzük Hajdu bojlerek felszerelését a hét minden napján, legyen az alsó vagy felső elhelyezésű, nyított vagy zárt rendszerű, vállaljuk a házhoz szállítást, a bojlerekre több éves gyári garancia jár.

Aki ismer a hazai gyártású Hajdu villanybojlert tudja, hogy minősége miatt, és rendszeres szakszerű karbantartás mellet év tizedekig szolgálhatja a Budapesti lakások melegvíz ellátását.

Hívjon minket bizalommal az alábbi telefonszámon, ha vízmelegítőt keres a mosogató alá, vagy a mosogató fölé!

 

 

Konyhai kisbojler felszerelés Budapest 
Duguláselhárítás: 06-20-398-7569

Hajdú 5 literes és 10 literes bojler cseréje Budapest 

Hajdu FT5, FT10, FTA5, FTA10 vízmelegítő műszaki rajza